bakuś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 ooo jak fajnie jak tu nikogo nie ma ...
Guregoru Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Pierwszy [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 15:41_________________________________________________Ale jestem zjebany Miron wielkie dzięki i szacun za organizację Diman wielkie dzięki że chciałeś mnie wozić w jedną i drugą stronę Czester wielkie dzięki za podwózkę do domu
Bulik Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 pijusy i złamasy goń sie :> gdzie wyscie sie potracili za bramkami
diman Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 pijusy i złamasy goń sie :> gdzie wyscie sie potracili za bramkami tak pogoniles ze nie wiedziales ze za bramkami sie zegnalismy na parkingu ale co te 1.6 power nie zrobi :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 pijusy i złamasy goń sie :> gdzie wyscie sie potracili za bramkami tak pogoniles ze nie wiedziales ze za bramkami sie zegnalismy na parkingu ale co te 1.6 power nie zrobi :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 abstynencik sie odezwal :> da sie bawić bez alko ? da siętylko po co :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 W końcu w domu wypuściłeś to co chciało wyjść od rana
stanley Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 abstynencik sie odezwal :> da sie bawić bez alko ? da siętylko po co :polew: :polew: tylko po co się męczyć...
Pucek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 W końcu w domu wypuściłeś to co chciało wyjść od rana jeszcze nie...
Guregoru Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Egon jak wyciągałem rzeczy z torby w domu to znalazłem płytkę ze zdjęciami rentgenowskimi ze szpitala jak byłeś wczoraj z tą nogą (musiała przypadkiem wpaść mi do torby): :polew:
stanley Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Egon jak wyciągałem rzeczy z torby w domu to znalazłem płytkę ze zdjęciami rentgenowskimi ze szpitala jak byłeś wczoraj z tą nogą (musiała przypadkiem wpaść mi do torby): :polew:
Rekomendowane odpowiedzi