Miszka82 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 chlopaki - z doswiadczenia - koszty utrzymania nastolatki sa drozsze anizeli koszt utrzymania 4 x s4 chyba biczys bo łymyn są dużo tańsze
Xymox_2004 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 ok mlodzierz - ja zmykam, pozdrowienia dla wszystkich ......
krolu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 chlopaki - z doswiadczenia - koszty utrzymania nastolatki sa drozsze anizeli koszt utrzymania 4 x s4 e to ja mam na szczęście wersję ekonomiczną no i nie jest już nastolatką ... stara pupa.. ej zmieniło do d upa na pupa
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 ok mlodzierz - ja zmykam, pozdrowienia dla wszystkich ......
krolu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 ok mlodzierz - ja zmykam, pozdrowienia dla wszystkich ......
Mario22 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 chlopaki - z doswiadczenia - koszty utrzymania nastolatki sa drozsze anizeli koszt utrzymania 4 x s4 e to ja mam na szczęście wersję ekonomiczną no i nie jest już nastolatką ... stara pupa.. ej zmieniło do d upa na pupa Starsza znaczy bardziej doświadczona... :good: :gwizdanie:
krolu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 chlopaki - z doswiadczenia - koszty utrzymania nastolatki sa drozsze anizeli koszt utrzymania 4 x s4 e to ja mam na szczęście wersję ekonomiczną no i nie jest już nastolatką ... stara pupa.. Starsza znaczy bardziej doświadczona... :good: :gwizdanie: ej zmieniło do d upa na pupa jeszcze nie wiem a i naucz się cytować :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 O co Ci chodzi z tym cytowaniem... :decayed:
krolu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 O co Ci chodzi z tym cytowaniem... :decayed: « Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 22:58 wysłane przez Mario22 » :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 przyszedł towar ale kiedy będę pieścił furkę to jeszcze nie wiem - ten tydzień napewno nie
egon47 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 przyszedł towar ale kiedy będę pieścił furkę to jeszcze nie wiem - ten tydzień napewno nie Kiwalem Ci Koksie dzis a mnie niewidziales siedzialem pod kebabem kolo Ciebie;p Niebieska strzala sie lansowales;p
krolu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 przyszedł towar ale kiedy będę pieścił furkę to jeszcze nie wiem - ten tydzień napewno nie a planujesz tak zmatowić lakier papierem jak lukaszr - pozkowe evo?
miron78 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 przyszedł towar ale kiedy będę pieścił furkę to jeszcze nie wiem - ten tydzień napewno nie a planujesz tak zmatowić lakier papierem jak lukaszr - pozkowe evo? nie - furka będzie robiona jak zawsze - domowymi sposobami i własnymi siłami przyszedł towar ale kiedy będę pieścił furkę to jeszcze nie wiem - ten tydzień napewno nie Kiwalem Ci Koksie dzis a mnie niewidziales siedzialem pod kebabem kolo Ciebie;p Niebieska strzala sie lansowales;p sorki ale nie oglądam się za kulejącymi kolesiami
Bulik Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 sorki ale nie oglądam się za kulejącymi kolesiami :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 przyszedł towar ale kiedy będę pieścił furkę to jeszcze nie wiem - ten tydzień napewno nie niezła bateria
stanley Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 przyszedł towar ale kiedy będę pieścił furkę to jeszcze nie wiem - ten tydzień napewno nie niezła bateria o f*ck, to jak pół mojej mercedesowskiej wypłaty :gwizdanie: w ogóle to bry
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 09:54_________________________________________________jaka pogoda - trzeba by się coś opalic
stanley Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 09:54_________________________________________________jaka pogoda - trzeba by się coś opalic do bani, auto pod robotą stoi ponand 8h na słońcu, szkoda lakieru
Rekomendowane odpowiedzi