krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 09:54_________________________________________________jaka pogoda - trzeba by się coś opalic do bani, auto pod robotą stoi ponand 8h na słońcu, szkoda lakieru widzisz ja z zatorze dostałem pokrowiec na auto :kox:
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 09:54_________________________________________________jaka pogoda - trzeba by się coś opalic do bani, auto pod robotą stoi ponand 8h na słońcu, szkoda lakieru widzisz ja z zatorze dostałem pokrowiec na auto :kox: :polew: a tylko spróbuj T-shirt to T-shirt żaden tam pokrowiec
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 :polew: a tylko spróbuj T-shirt to T-shirt żaden tam pokrowiec no jak będą mnie komary gryźć to się w nią zawinę i będę jak miron w tym kocu
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 :polew: a tylko spróbuj T-shirt to T-shirt żaden tam pokrowiec no jak będą mnie komary gryźć to się w nią zawinę i będę jak miron w tym kocu będziesz jak prawdziwy KRÓL :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 :polew: a tylko spróbuj T-shirt to T-shirt żaden tam pokrowiec no jak będą mnie komary gryźć to się w nią zawinę i będę jak miron w tym kocu będziesz jak prawdziwy KRÓL :polew: :polew: :polew: a teraz niby co jestem :disgust:
dawcav6 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 :polew: a tylko spróbuj T-shirt to T-shirt żaden tam pokrowiec no jak będą mnie komary gryźć to się w nią zawinę i będę jak miron w tym kocu będziesz jak prawdziwy KRÓL :polew: :polew: :polew: a teraz niby co jestem :disgust: facet rozbiera sie przed kobietą pokazuje przyrodzenie i mówi : jak bym miał 2cm więcej byłby królem na to ona : a jak byś miał 2cm mniej był byś królową :gwizdanie:
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Cos mi tu Ru...i zawiewa :gwizdanie: myślisz o koledze Xymox_2004 ? :no:tutaj foto jego adra - z naszego 1 grilla w tym sezonie..
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 ludzie co z jutrem ? pamiętajcie że została kiełbas ana grilla - tylko musicie mi dać znać czy mam ją zabierać na zlota ? bo jak tak będziemy zwlekać to będzie przeterminowana
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 ludzie co z jutrem ? pamiętajcie że została kiełbas ana grilla - tylko musicie mi dać znać czy mam ją zabierać na zlota ? bo jak tak będziemy zwlekać to będzie przeterminowana to bierz [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 14:50_________________________________________________A skoro jesteśmy przy planach ... to w piątek po spocie jakiś spiż? :slina:
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 ja na pewno odpadam ........ale tu cisza
Bulik Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 ludzie ja na pewno odpadam ...taaaak jak zawsze :polew:
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 ja na pewno odpadam ........ale tu cisza jaka cisza... pospamowałem z miszką trochę jesli chodzi o jutro to będę wolny dopiero po 20:00 i chciałbym się udać do spiża :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Jak byś sobie oczyścił skrzynkę PW to dostał byś odpowiedź
stanley Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Panowie, w sobotę pracuję, więc jak ktoś chce tankować to zapraszam
Rekomendowane odpowiedzi