krolu Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 siemano po robocie Ja bym proponował forum skoro taka pogoda. Najlepiej byłoby sonde dać i po sprawie ;p proszę Uploaded with ImageShack.us BTW będzie ktoś dziś na spocie prócz Gurego i Mirona ja bede lukash bedzie bo sie zapowiadal i pare osob tez pewnie jeszcze bedzie :gwizdanie: krolu oczywiscie nie bedzie bo do gliwic mu juz szkoda kasy na wahe to żeś teraz doj**ał... :disgust: od 2 lat jeżdżę na to zadupie a tu takie teksty ja pier...ę///
diman Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 siemano po robocie Ja bym proponował forum skoro taka pogoda. Najlepiej byłoby sonde dać i po sprawie ;p proszę Uploaded with ImageShack.us BTW będzie ktoś dziś na spocie prócz Gurego i Mirona ja bede lukash bedzie bo sie zapowiadal i pare osob tez pewnie jeszcze bedzie :gwizdanie: krolu oczywiscie nie bedzie bo do gliwic mu juz szkoda kasy na wahe to żeś teraz doj**ał... :disgust: od 2 lat jeżdżę na to zadupie a tu takie teksty ja pier...ę/// a do katowic to jezdzisz medo jedna a na gliwice to juz nie
krolu Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 siemano po robocie Ja bym proponował forum skoro taka pogoda. Najlepiej byłoby sonde dać i po sprawie ;p proszę Uploaded with ImageShack.us BTW będzie ktoś dziś na spocie prócz Gurego i Mirona ja bede lukash bedzie bo sie zapowiadal i pare osob tez pewnie jeszcze bedzie :gwizdanie: krolu oczywiscie nie bedzie bo do gliwic mu juz szkoda kasy na wahe to żeś teraz doj**ał... :disgust: od 2 lat jeżdżę na to zadupie a tu takie teksty ja pier...ę/// a do katowic to jezdzisz medo jedna a na gliwice to juz nie bo nie ma żadnych imprez sensownych
Guregoru Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 bo nie ma żadnych imprez sensownych Wpadaj a nie pindol
krolu Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 bo nie ma żadnych imprez sensownych Wpadaj a nie pindol nie ma takiej opcji
Lukasch44 Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 dzięki za spota dziś królowały bezapelacyjnie sedany B5 :> no i mój syn "pogromca mrówek"
krolu Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 pusto... :gwizdanie: imprezują i nie dali znać :mysli:
Guregoru Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Fajnie ze nowi zaczynaja sukccesywnie na spoty jezdzic Bo czesc starej ekipy juz sie wykruszyla jak widac :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Fajnie ze nowi zaczynaja sukccesywnie na spoty jezdzic Bo czesc starej ekipy juz sie wykruszyla jak widac :gwizdanie: ło je bany jakie trudne słowo [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 11:13_________________________________________________ :polew: :polew:
krolu Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Fajnie ze nowi zaczynaja sukccesywnie na spoty jezdzic Bo czesc starej ekipy juz sie wykruszyla jak widac :gwizdanie: ło je bany jakie trudne słowo [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 11:13_________________________________________________ :polew: :polew: jeszcze z błędem :polew: pisze się sukcesywnie jak nie potrafisz to "sprawdź ortografię"
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Fajnie ze nowi zaczynaja sukccesywnie na spoty jezdzic Bo czesc starej ekipy juz sie wykruszyla jak widac :gwizdanie: ło je bany jakie trudne słowo [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 11:13_________________________________________________ :polew: :polew: jeszcze z błędem :polew: pisze się sukcesywnie jak nie potrafisz to "sprawdź ortografię" c**j z błędem ciekawe skąd on zna takie słowo
krolu Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Fajnie ze nowi zaczynaja sukccesywnie na spoty jezdzic Bo czesc starej ekipy juz sie wykruszyla jak widac :gwizdanie: ło je bany jakie trudne słowo [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 11:13_________________________________________________ :polew: :polew: jeszcze z błędem :polew: pisze się sukcesywnie jak nie potrafisz to "sprawdź ortografię" ch***j z błędem ciekawe skąd on zna takie słowo z Bravo Girl :polew:
Guregoru Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Fajnie ze nowi zaczynaja sukccesywnie na spoty jezdzic Bo czesc starej ekipy juz sie wykruszyla jak widac :gwizdanie: ło je bany jakie trudne słowo [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 11:13_________________________________________________ :polew: :polew: jeszcze z błędem :polew: pisze się sukcesywnie jak nie potrafisz to "sprawdź ortografię" z komorki pisze a tu gowno widac na tym ekraniku Fajnie ze nowi zaczynaja sukccesywnie na spoty jezdzic Bo czesc starej ekipy juz sie wykruszyla jak widac :gwizdanie: ło je bany jakie trudne słowo [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 11:13_________________________________________________ :polew: :polew: jeszcze z błędem :polew: pisze się sukcesywnie jak nie potrafisz to "sprawdź ortografię" ch***j z błędem ciekawe skąd on zna takie słowo Z wykopalisk k**wa :tongue4:
Bulik Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 all pijemy co? :gwizdanie: no baa zapodałem sobie taki zestawik :gwizdanie: :gwizdanie: ...a miałem do rybnika jechac :doh1: siła wyższa
Rekomendowane odpowiedzi