krolu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 20:24_________________________________________________dawno nie widziałem tak dobrego filmu... mega fabuła sporo akcji i super gra aktorska... myślę, że na drugim razie się nie skończy - jak coś to będę pisał po kody z orange :naughty: :polew:
keżor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ja byłem na tej całej incepcji i film jak dla mnie mega ... c**jowy jakbym wiedział , że to jest o włażeniu w czyjś sen to bym w życiu na to nie polazł myślałem , że to jakaś sensacja , bo wyczytałem w ulotce ,że dicaprjo jest jakimś świetnym złodziejem , nie doczytałem że w snach ale efekty naprawde dobre
mech15 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: na 3 metry odszedłem od kompa, żeby odczytać i nie pomogło :decayed: ale po cytowaniu widać cześć wszystkim
krolu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ja byłem na tej całej incepcji i film jak dla mnie mega ... c**jowy jakbym wiedział , że to jest o włażeniu w czyjś sen to bym w życiu na to nie polazł myślałem , że to jakaś sensacja , bo wyczytałem w ulotce ,że dicaprjo jest jakimś świetnym złodziejem , nie doczytałem że w snach ale efekty naprawde dobre bez komentarza... :wallbash:
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: na 3 metry odszedłem od kompa, żeby odczytać i nie pomogło :decayed: ale po cytowaniu widać cześć wszystkim GLIWICE z kapeluszy
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jutro ktos planuje? bo moze i ja bym wpadl będą chłopaki będą
diman Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jutro ktos planuje? bo moze i ja bym wpadl wpadaj bedziemy napewno
krolu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jutro ktos planuje? bo moze i ja bym wpadl wpadaj bedziemy napewno ja może się też do kulam może jakiś grill? bo wtedy stołki są
diman Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 a i przy okazji oblukamy ten twoj wozek bo na fotak konkretnie sie prezentuje [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 21:59_________________________________________________ Jutro ktos planuje? bo moze i ja bym wpadl wpadaj bedziemy napewno ja może się też do kulam może jakiś grill? bo wtedy stołki są ja mam tylko parasol i ponton w bagazniku na wypasie
keżor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ja byłem na tej całej incepcji i film jak dla mnie mega ... c**jowy jakbym wiedział , że to jest o włażeniu w czyjś sen to bym w życiu na to nie polazł myślałem , że to jakaś sensacja , bo wyczytałem w ulotce ,że dicaprjo jest jakimś świetnym złodziejem , nie doczytałem że w snach ale efekty naprawde dobre bez komentarza... :wallbash: no bo co tu komentować , Ty lubisz bajki , a ja nie i koniec kropka .
krolu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ja byłem na tej całej incepcji i film jak dla mnie mega ... c**jowy jakbym wiedział , że to jest o włażeniu w czyjś sen to bym w życiu na to nie polazł myślałem , że to jakaś sensacja , bo wyczytałem w ulotce ,że dicaprjo jest jakimś świetnym złodziejem , nie doczytałem że w snach ale efekty naprawde dobre bez komentarza... :wallbash: no bo co tu komentować , Ty lubisz bajki , a ja nie i koniec kropka .
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 pojeby :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Bulik Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 pojeby :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Bulik Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 pojeb*ani taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka godzina :hi: :hi: :hi:
Rekomendowane odpowiedzi