Miszka82 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 ja też dzięki, ale jestem zrypany mnie też nie będzie na spociu Was
gregory Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 BRY! Mnie też nie będzie :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Dobra ja spadam Do zobaczenia pod Areną
diman Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 no to moze tylko ja z gurym bede co dawac na spota mendy jedne
keżor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 no to moze tylko ja z gurym bede co dawac na spota mendy jedne jak mi powiesz gdzie kupić i jak sie nazywają kable zapłonowe w dieslu to będe dzwoniłem do foty i abaku i nie mają :/ a k**wa jednak jakieś kable przychodzą na te zasrane świece , a jeden kabel ma j**nięty łeb i mi auto chodzi na 3 gary
miron78 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 ja też dzięki, ale jestem zrypany mnie też nie będzie na spociu Was nic się nie martw - ja też trochę zmęczony jestem - za tydzień będzie lżej
gregory Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 no to moze tylko ja z gurym bede co dawac na spota mendy jedne jak mi powiesz gdzie kupić i jak sie nazywają kable zapłonowe w dieslu to będe dzwoniłem do foty i abaku i nie mają :/ a ku***a jednak jakieś kable przychodzą na te zasrane świece , a jeden kabel ma j**nięty łeb i mi auto chodzi na 3 gary Keżor diesel nie ma kabli zapłonowych. To są po prostu kable co napięcie doprowadzają do świec żarowych :gwizdanie:
diman Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 no to moze tylko ja z gurym bede co dawac na spota mendy jedne jak mi powiesz gdzie kupić i jak sie nazywają kable zapłonowe w dieslu to będe dzwoniłem do foty i abaku i nie mają :/ a ku***a jednak jakieś kable przychodzą na te zasrane świece , a jeden kabel ma j**nięty łeb i mi auto chodzi na 3 gary Keżor diesel nie ma kabli zapłonowych. To są po prostu kable co napięcie doprowadzają do świec żarowych :gwizdanie: i z tego co sie orietuje to zwykly kabel nisko napieciowy wiec w czym problem
keżor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 no to moze tylko ja z gurym bede co dawac na spota mendy jedne jak mi powiesz gdzie kupić i jak sie nazywają kable zapłonowe w dieslu to będe dzwoniłem do foty i abaku i nie mają :/ a ku***a jednak jakieś kable przychodzą na te zasrane świece , a jeden kabel ma j**nięty łeb i mi auto chodzi na 3 gary Keżor diesel nie ma kabli zapłonowych. To są po prostu kable co napięcie doprowadzają do świec żarowych :gwizdanie: c**j z nazwą , w sklepie powinni wiedzieć o co chodzi , nawet jak dzwoni taki tłuk jak ja
Mario22 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 siemano po robocie a ja bede jak zawsze Tyyy ziommmm zep sie tramwaju a nie mnie... :gwizdanie: nie pojade z urlopu 700km na spoda do gliwic... jest w mieście jestem na spocie jestem na drugim końcu kraju t :gwizdanie: mnie nie ma... proste Dziadek Diman wszechobecny zawsze i wszedzie... A nie tak jak kierowcy nissanów :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 siemano cza sie zbierac skonczyc siorce lazienke bedzie mozna sie u niej za darmo kapac a nie ciagle w tym machoczku zima idzie cos cza zalatwic cieplejszego
Bulik Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 z rana [br]Dopisany: 07 Sierpień 2010, 09:25_________________________________________________ z rana
diman Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 z rana [br]Dopisany: 07 Sierpień 2010, 09:25_________________________________________________ z rana no jak ty tak dzsiaj wygladasz to ja proponuje ci jednak wode z ogorkow niz tego klina [br]Dopisany: 07 Sierpień 2010, 09:55_________________________________________________ z rana [br]Dopisany: 07 Sierpień 2010, 09:25_________________________________________________ z rana no jak ty dzisiaj tak wygladasz to ja ci proponuje jednak wode z ogorkow niz tego klina
gregory Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Ale pustki, czyżby fajna pogoda była że każdy nad wodą? :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Ale pustki, czyżby fajna pogoda była że każdy nad wodą? :gwizdanie: Z wódą
gregory Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 qr**!! u mnie od wczoraj leje, a chciałem iść chociaż na rower
Bulik Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 q***wa!! u mnie od wczoraj leje, a chciałem iść chociaż na rower gregor jeszcze jest rower wodny :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi