diman Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 czuwam Nawet jak go nie ma to jest tak guru mu kapuje co sie dzieje A ty to zaraz musisz wszystkim rozgadać to miała być tajemnica jaka tajemnica wszyscy wiedza ze fioletowemu od samego poczatku wdupe włazisz
moskal Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Pozdro ze stegny ode mnie , Łatka i Jacka Danielsa :kox:
Guregoru Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 jaka tajemnica wszyscy wiedza ze fioletowemu od samego poczatku wdupe włazisz Takie masz marzenia tak jaki spam Dawno nie było nie
krolu Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Pozdro ze stegny ode mnie , Łatka i Jacka Danielsa :kox: pozdro z słonecznego Chorzowa
Bulik Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 jaka tajemnica wszyscy wiedza ze fioletowemu od samego poczatku wdupe włazisz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: prawda diman
miron78 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 jaka tajemnica wszyscy wiedza ze fioletowemu od samego poczatku wdupe włazisz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: prawda diman nie zgadzam się - tyle samo przelewa co reszta
diman Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 jaka tajemnica wszyscy wiedza ze fioletowemu od samego poczatku wdupe włazisz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: prawda diman nie zgadzam się - tyle samo przelewa co reszta no to musisz mu stawke podnies
Guregoru Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 jaka tajemnica wszyscy wiedza ze fioletowemu od samego poczatku wdupe włazisz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: prawda diman nie zgadzam się - tyle samo przelewa co reszta A mówiłeś że ode mnie bierzesz mniej
miron78 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 niby tak - ale częściej [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 21:45_________________________________________________ok - do jutra [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 21:48_________________________________________________ps. Diman a poducha do dziś się nie zaświeca
diman Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 niby tak - ale częściej [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 21:45_________________________________________________ok - do jutra [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 21:48_________________________________________________ps. Diman a poducha do dziś się nie zaświeca no to super ale nie chwal dnia przed zachodem slonca
Bulik Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 A mówiłeś że ode mnie bierzesz mniej i jeszcze cie ciula*ą do jutra pany
Mario22 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Pozdro ze stegny ode mnie , Łatka i Jacka Danielsa :kox: No prosze a ja niedawno byłem tam bardzo blisko bo w krynicy morskiej i sztutowie i malborku.... ale z A4-klubu nie spotkałem nikogo...
Rekomendowane odpowiedzi