Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Miron PW doszło i poszło A co to za jakies ciemne interesy
mech15 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 siema A co to za jakies ciemne interesy moderuj
QRi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Miron robił mi przelew, za to, że napiszę w jego temacie, że ma najlepsze auto na forum
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Miron robił mi przelew, za to, że napiszę w jego temacie, że ma najlepsze auto na forum Ja bym nie napisał :polew:
Miszka82 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Miron robił mi przelew, za to, że napiszę w jego temacie, że ma najlepsze auto na forum Ja bym nie napisał :polew: 2 zł....to dlaczego ma nie napisać
egon47 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Siema Laski Melduje sie po urlopie
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Siema Laski Melduje sie po urlopie
Bulik Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Siema Laski Melduje sie po urlopie poka kakie fotki kaleko :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Siema Laski Melduje sie po urlopie poka kakie fotki kaleko :gwizdanie: jutro jak cos bo niemam u siebie na kompie jutro wezne od kumpla
Mario22 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 siemano po robocie :gwizdanie: To mnie rozjeb.... na łopaty... hehe Spice Girls ludzie to maja umysły żeby wpasc na cosik takiego...
A-rek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wieczorową porą depresja pourlopowa w pełni a tu praca i praca. Znacie Panowie może kogoś kto sprawdzi mi kompletną historię mojego wozidła po numerze VIN w ASO. Dziś próbowałem telefonicznie -spławili, wysłałem małżonkę :gwizdanie: niestety też spławili. Nie mam pomysłu jak to ogryźć a szukajka jakoś mało pomocna. to jedz osobiscie, historie moze sprawdzic tylko wlasciciel Qri - a jak u Ciebie z niedzielnym wieczorem wygląda ?może byśmy się gdzieś umówili - furacze potestowali i na 20.00 podjechali zobaczyć na M1 Zabrze - czy coś tam się dzieje, czy jakiegoś ściganka nie ma - zobaczyć jakie fury się tam zbierają Miron jak Zabrze to w czwartki :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi