Mario22 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dzieki za obfitego spota GRATULACJE dla OJCA DIMANA bo nie było okazji :> Dimek co to za głosy na forum Ulało mi się przypadkiem i bedzie DimMario Junior... :polew: :polew: :doh1: Ty się bulik nie ciesz tak bo z Twoja już tez jestem umówiony... :polew: to do brze ze dpoiero jestes bo moze ona juz jest (młody nie bedzie miał pociagu do nismo) No stary dobrze Ci zycze obyś się doczekal Juniora...tylko troche mi go już szkoda.... co on powie w szkole ... że jego stary ma 1,6.... :polew:
Bulik Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dzieki za obfitego spota GRATULACJE dla OJCA DIMANA bo nie było okazji :> Dimek co to za głosy na forum Ulało mi się przypadkiem i bedzie DimMario Junior... :polew: :polew: :doh1: Ty się bulik nie ciesz tak bo z Twoja już tez jestem umówiony... :polew: to do brze ze dpoiero jestes bo moze ona juz jest (młody nie bedzie miał pociagu do nismo) No stary dobrtze Ci zycze obyś się doczekal Juniora...tylko troche mi go już szkoda.... co on powie w szkole ... że jego stary ma 1,6.... :polew: ale przynajmniej 4y drzwi
Mario22 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Spoko spoko nie wazne jaki masz samochód ale to jak sie w nim prezentujesz... wiem coś o tym mówie z doswiadczenia... :polew:
Bulik Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Spoko spoko nie wazne jaki masz samochód ale to jak sie w nim prezentujesz... wiem coś o tym mówie z doswiadczenia... :polew: no baa mały chopek-małe auto :gwizdanie: lece zaraz spac
Mario22 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Spoko lec leć juniora dopracować... :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Spoko lec leć juniora dopracować... :gwizdanie: dzisiaj rączki i nóżki :polew:
diman Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 już w domu dzięki za spota GRATULACJE dla OJCA DIMANA bo nie było okazji :> no ja tez oczywiscie dziekuje za spota zescie mnie tam przyjeli po roboczemu no i oficjalnie moge sie pochwalic dziadek diman zoatal ojcem :kox:
Mario22 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dobra to zrób ogólny zarys a ja na koniec odbiore cała robote... :polew: i wpompuje paliwo wyścigowe zamiast krwi...
Bulik Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 no i oficjalnie moge sie pochwalic dziadek diman zoatal ojcem :kox: ..no to GRATULACJE ojcze
Mario22 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jak już został??????? Twoja w ciazy była??? Nic nie było widac na zatorze..
diman Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jak już został??????? Twoja w ciazy była??? Nic nie było widac na zatorze.. dzisiaj byla u lekarza i oficjalnie to potwierdzil od 5 tygodni :kox:
Mario22 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jak już został??????? Twoja w ciazy była??? Nic nie było widac na zatorze.. dzisiaj byla u lekarza i oficjalnie to potwierdzil od 5 tygodni :kox: To szczere gratulacje dziadku za 8 miesięcy stawiosz flaszka... :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jak już został??????? Twoja w ciazy była??? Nic nie było widac na zatorze.. dzisiaj byla u lekarza i oficjalnie to potwierdzil od 5 tygodni :kox: To szczere gratulacje dziadku za 8 miesięcy stawiosz flaszka... :gwizdanie: wczesniej
Mario22 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jak już został??????? Twoja w ciazy była??? Nic nie było widac na zatorze.. dzisiaj byla u lekarza i oficjalnie to potwierdzil od 5 tygodni :kox: To szczere gratulacje dziadku za 8 miesięcy stawiosz flaszka... :gwizdanie: wczesniej Ahhhhhh te kobiety OK 7 miesiecy i 3 tygodnie terminowo... P.S. Witaj Adrenalinko...
Adrenalina Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jak już został??????? Twoja w ciazy była??? Nic nie było widac na zatorze.. dzisiaj byla u lekarza i oficjalnie to potwierdzil od 5 tygodni :kox: To szczere gratulacje dziadku za 8 miesięcy stawiosz flaszka... :gwizdanie: wczesniej Ahhhhhh te kobiety OK 7 miesiecy i 3 tygodnie terminowo... P.S. Witaj Adrenalinko... będę ciocią
diman Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 mysle ze faszke postawie nie jedna i to duzo szybciej a na urodziny to chyba ze dwie
keżor Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 będę ciocią ciekawe kto będzie tatą :polew: nie no żarcik oczywiście Gratki Dimek :kox:
Rekomendowane odpowiedzi