diman Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 podziekowania dla wszystkich za zyczenia :notworthy:
stanley Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Pucek: w sam raz na jutro do jutra to, to nie doczeka, a zostało jeszcze 15 min ( mówiłem już, że Basia dużo i szybko pije :gwizdanie: )
Miszka82 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 mi się nie udało dotrzeć Diman zalałeś formę ? Graty
stanley Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 podziekowania dla wszystkich za zyczenia :notworthy: jak się okaże, że to Diman jr. to będzie podwójna okazja [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 23:47_________________________________________________ mi się nie udało dotrzeć Diman zalałeś formę ? Graty zaś zapiłeś
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Miszka, szkoda że nie wpadłeś bo było bardzo dużo aut aaa i jutro widzimy się na pogorii :gwizdanie: grill jest zabrany, węgiel i rozpałka też, będą też namioty - jak by co
stanley Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Miszka, szkoda że nie wpadłeś bo było bardzo dużo aut aaa i jutro widzimy się na pogorii :gwizdanie: grill jest zabrany, węgiel i rozpałka też, będą też namioty - jak by co w którym namiocie bedzie wydawany żurek ? w tym co ostatnio ?
Miszka82 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Stan nie zapiłem, trasa mi wyskoczyła do Krk i dopiero teraz wróciłem Pucek no żałuję bo w sumie się nastawiałem na spota dziś, co do jutra odpadam na bank rano czeka mnie zaś trasa, później muszę kupić garnitur :gwizdanie: i wieczorem znajomych mam na chacie - NORMALNYCH nie to co Wy
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Miszka, szkoda że nie wpadłeś bo było bardzo dużo aut aaa i jutro widzimy się na pogorii :gwizdanie: grill jest zabrany, węgiel i rozpałka też, będą też namioty - jak by co w którym namiocie bedzie wydawany żurek ? w tym co ostatnio ? śmiejcie się dalej, ale jak przyjdzie do noclegu to przyjdziecie z podkulonym ogonem do namiotu z epoki golfa 1
stanley Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Miszka, szkoda że nie wpadłeś bo było bardzo dużo aut aaa i jutro widzimy się na pogorii :gwizdanie: grill jest zabrany, węgiel i rozpałka też, będą też namioty - jak by co w którym namiocie bedzie wydawany żurek ? w tym co ostatnio ? śmiejcie się dalej, ale jak przyjdzie do noclegu to przyjdziecie z podkulonym ogonem do namiotu z epoki golfa 1 w przedsionku można zrobić mini bufet
stanley Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 nooo ostatnio się udało i zostaje miejsce na kawiarnie
Adrenalina Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 nooo ostatnio się udało i zostaje miejsce na kawiarnie i na saloon, badroom, dance floor, kolorofony i takie tam
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 widzę że kasztelany nieźle dają czadu ja kończę stronga
Maxito Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jak już został??????? Twoja w ciazy była??? Nic nie było widac na zatorze.. dzisiaj byla u lekarza i oficjalnie to potwierdzil od 5 tygodni :kox: gratulacje ziomek :good: :good:
Adrenalina Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 widzę że kasztelany nieźle dają czadu wymiatają ...
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 widzę że kasztelany nieźle dają czadu wymiatają ... nie mam do was pytań
Adrenalina Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Pucuś, bierz jutro te niezliczone zapasy browarów co to je zbierasz za podwózkę kumpla do roboty :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 widzę że kasztelany nieźle dają czadu wymiatają ... nie mam do was pytań Hehe Pucek trzeba sie wyluzowac.... a Ty pewnie byś chciał być tym zimnym kasztelankiem przy ustach Adrenalinki... :polew:
diman Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jak już został??????? Twoja w ciazy była??? Nic nie było widac na zatorze.. dzisiaj byla u lekarza i oficjalnie to potwierdzil od 5 tygodni :kox: gratulacje ziomek :good: :good: dzieki
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 widzę że kasztelany nieźle dają czadu wymiatają ... nie mam do was pytań Hehe Pucek trzeba sie wyluzowac.... a Ty pewnie byś chciał być tym zimnym kasztelankiem przy ustach Adrenalinki... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi