diman Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 siemanko z wieczorka co przeciez mowilem ze nie dam rady dzisiaj ;([br]Dopisany: 21 Sierpień 2010, 22:18_________________________________________________a poza tym jak bylo pewnie zajeb..... co??
Pucek Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 no lepiej niż zawsze :gwizdanie: ludzi tak w sam raz, a i po 4 piwach woda była cieplutka ogólnie w tym momencie mieliśmy obracać kolorowy trunek u Artura i Basi ale nie było chętnych więc olaliśmy temat
diman Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 no lepiej niż zawsze :gwizdanie: ludzi tak w sam raz, a i po 4 piwach woda była cieplutka ogólnie w tym momencie mieliśmy obracać kolorowy trunek u Artura i Basi ale nie było chętnych więc olaliśmy temat niemożliwe nie ma dimana i impreza sie nie kreci starzejecie sie ale dożyjecie mojego wieku i odżyjecie na nowo [br]Dopisany: 21 Sierpień 2010, 22:35_________________________________________________ siemano w piekny poranek
Bulik Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 doooobry zaraz jade znowu na bugle :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 nie ma to jak niedziela na trzeźwo bez kaca
diman Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 ale mam faze dobrze ze dzisiaj jest niedziela i jutro nir idziemy do roboty
krolu Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 ale mam faze dobrze ze dzisiaj jest niedziela i jutro nir idziemy do roboty cfaniak
diman Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 ale mam faze dobrze ze dzisiaj jest niedziela i jutro nir idziemy do roboty cfaniak :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 ale mam faze dobrze ze dzisiaj jest niedziela i jutro nir idziemy do roboty podielam twoje poglądy %%%%%%%%
Rekomendowane odpowiedzi