krolu Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Krolu planujesz cos ? Niestety tylko marzę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 aaaaaaaaa nie robie tego dzisiaj nie mam cierpliwości... dorabianie ori halogenów do zderzaka przedliftowego na ori kratkach nie jest takie proste Somes spokojnie, bo sie wykonczysz przez to auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 hehe Czester tu nie ma żartów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Somes doszly do Ciebie te spryski xenonow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 piszcie czy springi z avanta nadają się do sedana całe amory podpasują (tylko w sedanie jest pupa lżejsza to będzie wyżej stać), same springi chyba nie podpasują, bo kiedyś chciałem kupować i dostałem włąśnie taką odpowiedź , ale najlepiej obejżeć jedną i drugą sprężynke i będziesz wiedział Dzięki za zainteresowanie czyli porównam ilość zwojów na springu i tyle jak będziesz wpiątek to pogadamy na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Czester nie doszły i nie dojdą narazie... coś tam jakiś kłopot był ale to w sumie dobrze bo nie mam teraz sił tego rezać... Jutro wreszcie profesjonalnie zrobie halo :gwizdanie: Tak jak tutaj --> http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t78856.0.html;highlight=halogeny Może wreszcie jutro dojdzie dłuuugo oczekiwane CB to też zamontuje... Jak starczy czasu to poprawię dokładkę zderzaka jak nie to w przyszłym tygodniu wezmę się za to i za spryski i tempomat i jeszcze może jak znajdę motywację no i malowanie dekorów bym chciał zrobić Piterra... Gleby Ci się zachciało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Powiedz czemu nie dojda, bo tez sie zastanawiam czy nie kupic od tego kolesia zestawu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Powiedz czemu nie dojda, bo tez sie zastanawiam czy nie kupic od tego kolesia zestawu. Nie dojdą bo mi przelew nie przeszedł Będę musiał jeszcze raz zamówić ale to tak jak mówię na przyszły tydzień bo już teraz nie wyrabiam [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 18:26_________________________________________________tak w ogóle to zastanawiam się nad wyrezaniem nowego projektu :gwizdanie: mianowicie myślę o zmianie diod z czerwonych na niebieskie wszędzie gdzie jest coś podświetlane.. a więc w zegarach, climatronicu, przyciskach w drzwiach itd.. co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Powiedz czemu nie dojda, bo tez sie zastanawiam czy nie kupic od tego kolesia zestawu. Nie dojdą bo mi przelew nie przeszedł Będę musiał jeszcze raz zamówić ale to tak jak mówię na przyszły tydzień bo już teraz nie wyrabiam [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 18:26_________________________________________________tak w ogóle to zastanawiam się nad wyrezaniem nowego projektu :gwizdanie: mianowicie myślę o zmianie diod z czerwonych na niebieskie wszędzie gdzie jest coś podświetlane.. a więc w zegarach, climatronicu, przyciskach w drzwiach itd.. co myślicie? Somes moze bysmy razem zamowili o tyle taniej przesylka wyjdzie ? Mysle, ze gra niewarta swieczki. Szkoda zachodu z tymi diodami, a nawet jak to zrobisz to wg mnie bedzie wiesniacko wygladac. Jestem zwolennikiem raczej ori rzeczy. Takie moje zdanie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Czester dobry pomysł Myślałem o tym tylko ja na ten tydzień już kaski raczej miał nie będę Co do oświetlenia... to będzie wyglądać jak ori tylko świecić na niebiesko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Czester dobry pomysł Myślałem o tym tylko ja na ten tydzień już kaski raczej miał nie będę Co do oświetlenia... to będzie wyglądać jak ori tylko świecić na niebiesko :gwizdanie: Ale zamowic po starej cenie mozna :> Niebieski kolor nie jest ori musialbym zobaczyc jak to wyglada, ale wydaje mi sie, ze nie wymienisz wszystkich diodek na niebiesko, bo jesli sie nie myle to w przyciskach masz takie male wlutowane diody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Niebieski kolor nie jest ori musialbym zobaczyc jak to wyglada, ale wydaje mi sie, ze nie wymienisz wszystkich diodek na niebiesko, bo jesli sie nie myle to w przyciskach masz takie male wlutowane diody. Da się ale kolor audi to czerwony i tak powinno zostać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Co nie zmienia faktu że nielimitowanego budżetu nie mam... Wstrzymaj się Czester po weekendzie zamówimy bo mam weekend bez szkoły a moja ma zjazd :gwizdanie: więc ciężkie balety będą %% [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 19:16_________________________________________________Czester nie ma dla mnie rzeczy nie możliwych Będę chciał to zrobie avanta z niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Somes tylko sprawa jest taka, ze aukcja konczy sie jutro o 8 rano i musialbym zalicytowac. Rozumiem, ze ty juz wylicytowales tylko musisz przelew teraz zrobic ? Czesc gurururu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 moja licytowała ale odwołaliśmy to jak aukcja się skończy to będzie nowa nie bój się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Moze i bedzie, ale kto wie za jaka cene. Patrzylem na poprzednie aukcje, to nawet po 160zl chodzily. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 20zł różnicy to nie ma tragedii Bądź dobrej myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Czesc gurururu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 20zł różnicy to nie ma tragedii Bądź dobrej myśli Zawsze flaszka Dobra trudno zamowie bez Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 kolega ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi