Mario22 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ...kapeluszowo Bo same kapeluszniki... a na ogólnopolskim dalej wolne miejscówki.... :gwizdanie: A to dla wszystkich gliwickich maczo...
gregory Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Siema! Melduję się Weekend był bardzo udany
A-rek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Siema! Melduję się Weekend był bardzo udany zadnych strat po imprezie nie odnotowales :?:
Archaon Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 mam sprawe, cieknie mi woda do srodka, na poprzednim spocie poradzono mi abym sprawdzil linke do maski, i lipa guma jest dziurawa i w zwiazku z tym mam pytanie: czy ta gume mozna sama kupic czy trza cala linke? [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 18:50_________________________________________________http://moto.onet.pl/kluby/q9h,wiejski-tuning,fotoalbum.html?listType=1#photo41466615 masakra :polew: [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 19:05_________________________________________________aha, jakie oponki na zime polecacie, tak do 300 zl za szt, ew 350- kumpel troszke spusci z ceny
Bulik Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 mam sprawe, cieknie mi woda do srodka, na poprzednim spocie poradzono mi abym sprawdzil linke do maski, i lipa guma jest dziurawa i w zwiazku z tym mam pytanie: czy ta gume mozna sama kupic czy trza cala linke? [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 18:50_________________________________________________ nawet wiem kto ci podsunął ten pomysł :gwizdanie: :gwizdanie: napisz do krola zeby sprawdzil w etce
Archaon Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 nie chcialem tak na glos kogos chwalic:> [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 19:19_________________________________________________Kto ma A4 Avant z dobrym audio? chcialbym zobaczyc jak ma zabudowany bagaznik, ja mam pewien pomysl ale nie wiem jak to bedzie wygladac
gregory Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Siema! Melduję się Weekend był bardzo udany zadnych strat po imprezie nie odnotowales :?: Straty są, co prawda nie jakieś mega duże, ale Pucek zdeklarował się mi stawiać na następnych 3 imprezach wódę więc jakoś to przełknę, zatuszuje się jakoś . Arek mogłeś w sumie wpaść, ale pewnie byś czasu nie znalazł :gwizdanie:
diman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Siema! Melduję się Weekend był bardzo udany zadnych strat po imprezie nie odnotowales :?: Straty są, co prawda nie jakieś mega duże, ale Pucek zdeklarował się mi stawiać na następnych 3 imprezach wódę więc jakoś to przełknę, zatuszuje się jakoś . Arek mogłeś w sumie wpaść, ale pewnie byś czasu nie znalazł :gwizdanie: no to ci powiem gregor ze sie niezle dogadaliscie nawet sie za te straty oplacalo :kox:
krolu Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 nie chcialem tak na glos kogos chwalic:> [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 19:19_________________________________________________Kto ma A4 Avant z dobrym audio? chcialbym zobaczyc jak ma zabudowany bagaznik, ja mam pewien pomysl ale nie wiem jak to bedzie wygladac rysiuuuuuu ale to bys musiał do katowic wpaśc..
Archaon Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 powiedz gdzie, chyba w sobote mam czas
krolu Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 powiedz gdzie, chyba w sobote mam czas spoty sa we wtorki...
diman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 powiedz gdzie, chyba w sobote mam czas wpadaj jutro na spota do katowic
Rekomendowane odpowiedzi