QRi Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 kurFa tez by wypadało w końcu wpaść.. ale mam misje jeszcze jedną dziś a się schlałem pod spożywczakiem u mnie na ulicy i obiecałem :disgust: :naughty: no tak, miałeś misję już 3 razy, żeby dostarczyć mi płytę, 3 razy przegrałeś :gwizdanie: dzięki ELYTA za spot Siemanko... było kameralnie i miło.... zestawy powiększone smakowały... a Poldek miał mega lakierek... miron by sie znów spuszczał.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 kurFa tez by wypadało w końcu wpaść.. ale mam misje jeszcze jedną dziś a się schlałem pod spożywczakiem u mnie na ulicy i obiecałem :disgust: :naughty: no tak, miałeś misję już 3 razy, żeby dostarczyć mi płytę, 3 razy przegrałeś :gwizdanie: dzięki ELYTA za spot Siemanko... było kameralnie i miło.... zestawy powiększone smakowały... a Poldek miał mega lakierek... miron by sie znów spuszczał.... :gwizdanie: \miron byl o 20.45 tak jak i ja :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Pucek na wtorek będzie płytka już w aucie jeździ.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 kurFa tez by wypadało w końcu wpaść.. ale mam misje jeszcze jedną dziś a się schlałem pod spożywczakiem u mnie na ulicy i obiecałem :disgust: :naughty: no tak, miałeś misję już 3 razy, żeby dostarczyć mi płytę, 3 razy przegrałeś :gwizdanie: dzięki ELYTA za spot Siemanko... było kameralnie i miło.... zestawy powiększone smakowały... a Poldek miał mega lakierek... miron by sie znów spuszczał.... :gwizdanie: \miron byl o 20.45 tak jak i ja :gwizdanie: Aaaaa spoko to tylko 3 godziny żeście sie spóźnili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Pucek na wtorek będzie płytka już w aucie jeździ.. Królu, problem w tym że od wtorku idę do roboty i znów przez jakieś 2/3 tygodnie mnie nie będzie na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Pucek na wtorek będzie płytka już w aucie jeździ.. Królu, problem w tym że od wtorku idę do roboty i znów przez jakieś 2/3 tygodnie mnie nie będzie na spotach daj adres wyśle ci poleconym będzie na wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Pucek na wtorek będzie płytka już w aucie jeździ.. Królu, problem w tym że od wtorku idę do roboty i znów przez jakieś 2/3 tygodnie mnie nie będzie na spotach daj adres wyśle ci poleconym będzie na wtorek aż tak mi na tym nie zależy, a może będzie się dzisiaj widzieć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Pucek na wtorek będzie płytka już w aucie jeździ.. Królu, problem w tym że od wtorku idę do roboty i znów przez jakieś 2/3 tygodnie mnie nie będzie na spotach daj adres wyśle ci poleconym będzie na wtorek aż tak mi na tym nie zależy, a może będzie się dzisiaj widzieć :gwizdanie: o to ja ci to podrzucę tam bo ja raczej odpadam z imprezki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Pucek na wtorek będzie płytka już w aucie jeździ.. Królu, problem w tym że od wtorku idę do roboty i znów przez jakieś 2/3 tygodnie mnie nie będzie na spotach daj adres wyśle ci poleconym będzie na wtorek aż tak mi na tym nie zależy, a może będzie się dzisiaj widzieć :gwizdanie: o to ja ci to podrzucę tam bo ja raczej odpadam z imprezki znów się z nią umówiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Pucek na wtorek będzie płytka już w aucie jeździ.. Królu, problem w tym że od wtorku idę do roboty i znów przez jakieś 2/3 tygodnie mnie nie będzie na spotach daj adres wyśle ci poleconym będzie na wtorek aż tak mi na tym nie zależy, a może będzie się dzisiaj widzieć :gwizdanie: o to ja ci to podrzucę tam bo ja raczej odpadam z imprezki znów się z nią umówiłeś? nie zapłaciłem za szkole 1450 zł i jestm pusty jak bęben ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 eeee ja też jestem bardzo spłukany :gwizdanie: jak tam pojadę to nie piję, zobaczyć co zobaczyć i do domu ale to tylko taki plan, bo raczej nigdzie się nie wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 rańca :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 eeee ja też jestem bardzo spłukany :gwizdanie: jak tam pojadę to nie piję, zobaczyć co zobaczyć i do domu ale to tylko taki plan, bo raczej nigdzie się nie wybieram Kaj zas bydziesz sie szlajac??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 ach ten alkohol :polew: :polew: :polew: Drug or alcohol still funny Russian Renaissance :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 ach ten alkohol :polew: :polew: :polew: Drug or alcohol still funny Russian Renaissance :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: łajzo, nie przyjechałeś na spota :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Pucek... Ty Wiesz... Bulik ma żone i krótką smycz... :polew: I Zaczeła się Wielka Komercyjna Gala MMA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 fakt Mario, jest tak jak mówiliśmy, Bulik to pantofel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 fakt Mario, jest tak jak mówiliśmy, Bulik to pantofel Tak jest pantofel i miekka pytka... :polew: a teraz pewnie zamiast gali KSW ogląda mam talent... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi