bish - kopt Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Hardcore Fighter w wersji mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Hardcore Fighter w wersji mini :> kaoklai kaennorsing też jest mały a zamiata większosc przeciwników K-1... :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Hardcore Fighter w wersji mini :> kaoklai kaennorsing też jest mały a zamiata większosc przeciwników K-1... :gwizdanie: :gwizdanie: spoko ale on nie ma brzucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Dobra Gonie sie na nocke... Nara [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 20:08_________________________________________________ Hardcore Fighter w wersji mini :> kaoklai kaennorsing też jest mały a zamiata większosc przeciwników K-1... :gwizdanie: :gwizdanie: spoko ale on nie ma brzucha :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 I co mówiłem przed walka że Butterbean w partzerze jest bezbronny jak baranek to ktoś mnie kontrował że nie i wogóle...a kto mial racje.... ciekawe kto? Jakiś amator... :polew: Ssij pałę myślałem że piszesz o Pudzianowskim dlatego napisałem, że jak ćwiczył karate to nie może być zły w parterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 I co mówiłem przed walka że Butterbean w partzerze jest bezbronny jak baranek to ktoś mnie kontrował że nie i wogóle...a kto mial racje.... ciekawe kto? Jakiś amator... :polew: Ssij pałę myślałem że piszesz o Pudzianowskim dlatego napisałem, że jak ćwiczył karate to nie może być zły w parterze dobra Guru, skasowałem treść tego posta :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 dobra Guru, skasowałem treść tego posta :> Co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 dobra Guru, skasowałem treść tego posta :> Co nic, nie widziałeś tego co najpierw napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 dobra Guru, skasowałem treść tego posta :> Co nic, nie widziałeś tego co najpierw napisałem To dobrze czy źle (dla Ciebie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 hejka - byłem dziś na chwilke na M1 - troche się działo najpierw przegadałem chyba godzinke z Pelexem a potem jeszcze Cordiego zachaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 z rana I co tam u pelexa, czemu nie przyjezdza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Cze dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcav6 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 z rana I co tam u pelexa, czemu nie przyjezdza ? Trochę był na urlopie, trochę nie ma czasu ale ogólnie ma zamiar wpaść - kupił sobie honde CBR i śmiga w wolnych chwilach - na M1 też był jednośladem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QRi Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 z rana I co tam u pelexa, czemu nie przyjezdza ? Trochę był na urlopie, trochę nie ma czasu ale ogólnie ma zamiar wpaść - kupił sobie honde CBR i śmiga w wolnych chwilach - na M1 też był jednośladem Pelex był na tej Cebrze na zlocie gliwickim wtedy jak byliśmy w trojke... to był ten piątek w którym był ogólnopolski... także ogladaliśmy juz jego ściga i jest ok... fajny motorek za fajna niedużą kaske... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1990_2006 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Klubowa karta zniżkowa na paliwo na orlenie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159148.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi