gregory Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 jest i Gregory Ano jestem. Zimowy czas nastaje powoli to i ludzie na forum zaczynają siedzieć. Choć na brak roboty i zajęć nie narzekam :gwizdanie:
seves Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 w to sloneczne i gorace popoludnie Siema ja tez dzieki za spota a szczególnie dla Króla za zvagowanie hmm :mysli: Dla Krola mowisz
Pucek Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 no to kolejny weekend w domu, co ja z tą kasą będę robił
seves Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 no to kolejny weekend w domu, co ja z tą kasą będę robił no tak to jest jak na 2etaty lecisz i nie ma jak i gdzie wydawac bedzie na eS lu eReS
Pucek Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 no to kolejny weekend w domu, co ja z tą kasą będę robił no tak to jest jak na 2etaty lecisz i nie ma jak i gdzie wydawac bedzie na eS lu eReS eee nie prędzej na horneta/bandita ale to też nie szybko
seves Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 no to kolejny weekend w domu, co ja z tą kasą będę robił no tak to jest jak na 2etaty lecisz i nie ma jak i gdzie wydawac bedzie na eS lu eReS eee nie prędzej na horneta/bandita ale to też nie szybko jak bedziesz tak daleko daj znac
miron78 Opublikowano 16 Października 2010 Autor Opublikowano 16 Października 2010 no to kolejny weekend w domu, co ja z tą kasą będę robił uważaj bo inflacja Ci ją wpierdoli
Pucek Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 no to kolejny weekend w domu, co ja z tą kasą będę robił uważaj bo inflacja Ci ją wpierdoli spoookoooojnie
gregory Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Mogę wpaść w następny piątek do Was z resztą ekipy z Rybnika :?: A kto ci zabroni?
ROBERT Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 A kto ci zabroni? Nie wiem Może Ty
gregory Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 A kto ci zabroni? Nie wiem Może Ty
Rekomendowane odpowiedzi