diman Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 mech a bedziesz w wszystkich swietych u siebie pytam bo bede tam w twoich stronach moze jakiego spota czasniemy
mech15 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 mech a bedziesz w wszystkich swietych u siebie pytam bo bede tam w twoich stronach moze jakiego spota czasniemy raczej nie będę ;( ;( a na święta się nie wybierasz może?? :decayed:
diman Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 mech a bedziesz w wszystkich swietych u siebie pytam bo bede tam w twoich stronach moze jakiego spota czasniemy raczej nie będę ;( ;( a na święta się nie wybierasz może?? :decayed: no wlasnie nie bede teraz ino na wszystkich swietych bo moja sie uparla ze dawno nie byla i musi jechac wiec bede niedaleko w jaroslawiu i przemyslu
mech15 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 na dopiero w grudniu wybieram się do polski -->szkoda
diman Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 na dopiero w grudniu wybieram się do polski -->szkoda no to innym razem a co tam u somesa slychac
mech15 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 somes zarobiony, wczoraj taka lekka imprezka była :)
bish - kopt Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 po weekendowo z rańca
Guregoru Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Bry :hi: A ty co dwie głowy masz
seves Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Bry :hi: A ty co dwie głowy masz :polew:
bish - kopt Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Bry :hi: A ty co dwie głowy masz no co, z drugiej kacapki czepek rano trza zdjąć
Lukasch44 Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 beret dla wszystkich no to współczuję trasy diman tam będzie szybciej rowerem niż autem takie korki na 1 listopada. Ja już od dawna jeżdżę tydzień przed albo po. 9 godzin 360km to nie dla mnie.
diman Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 beret dla wszystkich no to współczuję trasy diman tam będzie szybciej rowerem niż autem takie korki na 1 listopada. Ja już od dawna jeżdżę tydzień przed albo po. 9 godzin 360km to nie dla mnie. dobry no ja bede musial scierpiec jakos ale chyba wyjade na noc zeby na rano byc moze bedzie luzniej
Rekomendowane odpowiedzi