Guregoru Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 po pracy Ja na spocie będę Łukasz tylko pamiętaj że teraz są pod Forum a nie Areną
Mario22 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Miski co z tym sylwiek kombinujemy cosik razem???
Pucek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Miski co z tym sylwiek kombinujemy cosik razem??? w ubiegłym roku wszyscy mnie olali jak rzuciłem tematem więc w tym roku siedziałem cicho :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Miski co z tym sylwiek kombinujemy cosik razem??? w ubiegłym roku wszyscy mnie olali jak rzuciłem tematem więc w tym roku siedziałem cicho :gwizdanie: Puclaw to czas wyjśc z cienia... :gwizdanie: Góry śnieg snowboard szampan.... :gwizdanie: oto moja propozycja... nawet głupia istebna...
Pucek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Miski co z tym sylwiek kombinujemy cosik razem??? w ubiegłym roku wszyscy mnie olali jak rzuciłem tematem więc w tym roku siedziałem cicho :gwizdanie: Puclaw to czas wyjśc z cienia... :gwizdanie: Góry śnieg snowboard szampan.... :gwizdanie: oto moja propozycja... nawet głupia istebna... a myślisz że się załapiemy na wolną chatę? :gwizdanie: mi by ta opcja odpowiadała, ale dokładnie dam znać za parę dni
miron78 Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 Miron co Ty się po Rybniku z rana lansujesz ? :> A no lansuje bo sucho było Widziałem Cię z daleka a Ty mnie chyba w ostatniej chwili co .........co się tam będziesz oglądał za furą co nawet relingów chromowanych nie ma z rana dziś postaram się być
czester Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Z rana kapelutek z wieczora Pany czy ma ktoś wyjmaki do radia i mógłby je zabrać jutro na spota? a przy okazji jak tam z frekwencją jutrzejszą ? Ja będę Ja raczej bede, a wyjmaki woze w aucie
miron78 Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 do RNS-E też zawsze mam - Czester masz PL menu u siebie ?
miron78 Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 siema lotnik uszy Ci nie marzną przy tych skokach
czester Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 do RNS-E też zawsze mam - Czester masz PL menu u siebie ? Niestety angielskie, a co wiesz jak wgrac PL ? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 przyjedź dzisiaj to się zobaczy
czester Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 przyjedź dzisiaj to się zobaczy Tylko, ze ja czasami uzywam tego RNS-a, takze dobrze zeby jeszcze dzialal
miron78 Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 przyjedź dzisiaj to się zobaczy Tylko, ze ja czasami uzywam tego RNS-a, takze dobrze zeby jeszcze dzialal ale Ty wymyślaty jesteś - to chcesz polskie menu czy ma działać bo teraz to już nie wiem do czego Ty masz tą navi [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 11:40_________________________________________________ hello SG
seves Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 hehe Chłopaki ja nie wiem czy to tak rozsadnie wozic wyjmaki ze soba w aucie jeszcze pewnie na lusterku wisza :gwizdanie: :>
miron78 Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 hehe Chłopaki ja nie wiem czy to tak rozsadnie wozic wyjmaki ze soba w aucie jeszcze pewnie na lusterku wisza :gwizdanie: :> ja mam w podłokietniku razem z drugimi kluczami z auta i dowodem rejestracyjnym [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 12:07_________________________________________________ hehe Chłopaki ja nie wiem czy to tak rozsadnie wozic wyjmaki ze soba w aucie jeszcze pewnie na lusterku wisza :gwizdanie: :> nie było w tym nic złego jak się miało walnięty ekran a Ty masz PL menu ?
seves Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 hehe Chłopaki ja nie wiem czy to tak rozsadnie wozic wyjmaki ze soba w aucie jeszcze pewnie na lusterku wisza :gwizdanie: :> ja mam w podłokietniku razem z drugimi kluczami z auta i dowodem rejestracyjnym [br] :polew: :polew: Dopisany: 29 Październik 2010, 12:07_________________________________________________ hehe Chłopaki ja nie wiem czy to tak rozsadnie wozic wyjmaki ze soba w aucie jeszcze pewnie na lusterku wisza :gwizdanie: :> nie było w tym nic złego jak się miało walnięty ekran a Ty masz PL menu ? tak mam dzieki Miron .. Czaki wysylal mi juz z Pl ale zmieniara mi piszczy kurde moze mialby ktos ochote looknac co tam mam zle porobione
Rekomendowane odpowiedzi