Pucek Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 cisza tu dzisiej miałeś oblewać w sobotę telewizor i co? :gwizdanie:
diman Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 no i po weekendzie dojechalem ale spoko trasa ino 4 godzinki i w domciu ale jeszcze jutro
egon47 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 egon, to tak jak ja, ale dziś był :sick3: stanley ręka na pulsie ja wlasnie dzis mogl bym dalej pic i znow Bania
gregory Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 BRY!! Ja też zaliczyłem wczoraj małe rozluznienie alkoholowe
diman Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 BRY!! Ja też zaliczyłem wczoraj małe rozluznienie alkoholowe a ja trzezwy weekend po pijackim tygodniu pracy :gwizdanie:
gregory Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 BRY!! Ja też zaliczyłem wczoraj małe rozluznienie alkoholowe a ja trzezwy weekend po pijackim tygodniu pracy :gwizdanie: Coś tu nie pasuje Masz jakąś dodatkową fuchę, tester w gorzelni?
diman Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 BRY!! Ja też zaliczyłem wczoraj małe rozluznienie alkoholowe a ja trzezwy weekend po pijackim tygodniu pracy :gwizdanie: Coś tu nie pasuje Masz jakąś dodatkową fuchę, tester w gorzelni? w gorzelni nie ale w browarze :kox:
Mario22 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Siema Świętoszki... Zobaczcier jej mine jak sobie wklada...
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Powitać z rana Ja już więcej nie piję
gregory Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Powitać z rana Ja już więcej nie piję Co zaś rurę ostro przepaliłeś
seves Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Powitać z rana Ja już więcej nie piję Co zaś rurę ostro przepaliłeś hello hahaha same ozyroki
Rekomendowane odpowiedzi