diman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 bulik jak tam przyszla mama sie czuje rzygo :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Tatuśki kiedy wy te terminy mocie? i kiedy robicie pożegnanie z klubem?
diman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Tatuśki kiedy wy te terminy mocie? i kiedy robicie pożegnanie z klubem? ja juz sie porzegnalem ;( :polew: a termin ma na kwiecien
Bulik Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Bulik jak tam pirania ? nie pożarła cie ? nawet im to wyszło bulik jak tam przyszla mama sie czuje rzygo :gwizdanie: nierzygo ale zawsze rano ja mdli :polew: (jak na kacu) Tatuśki kiedy wy te terminy mocie? i kiedy robicie pożegnanie z klubem? ja juz sie porzegnalem ;( :polew: a termin ma na kwiecien maj (prawdobpodobnie 26) diman wiecie juz co sie wykluje ?
Bulik Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Cześć [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 12:50_________________________________________________nietoperzu
diman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Bulik jak tam pirania ? nie pożarła cie ? nawet im to wyszło bulik jak tam przyszla mama sie czuje rzygo :gwizdanie: nierzygo ale zawsze rano ja mdli :polew: (jak na kacu) Tatuśki kiedy wy te terminy mocie? i kiedy robicie pożegnanie z klubem? ja juz sie porzegnalem ;( :polew: a termin ma na kwiecien maj (prawdobpodobnie 26) diman wiecie juz co sie wykluje ? ano wiem na 90% bedzie potomek
Bulik Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ano wiem na 90% bedzie potomek to który to juz tydien ,u mnie jeszcze niewidac
diman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ano wiem na 90% bedzie potomek to który to juz tydien ,u mnie jeszcze niewidac 16 sie skonczył
Bulik Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ano wiem na 90% bedzie potomek to który to juz tydien ,u mnie jeszcze niewidac 16 sie skonczył to dlatego - mi leci 11 ale mi ten net muli :doh1:[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 12:56_________________________________________________to do wieczora ide do tescia %%%
miron78 Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 ano wiem na 90% bedzie potomek to który to juz tydien ,u mnie jeszcze niewidac jak w zatorze rozmawialiśmy o wielkościach to właśnie Twoja coś mówiła - że Tobie to nawet nie widać Ps. Fajnie że sie z tym nawet nie kryjesz
diman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ano wiem na 90% bedzie potomek to który to juz tydien ,u mnie jeszcze niewidac jak w zatorze rozmawialiśmy o wielkościach to właśnie Twoja coś mówiła - że Tobie to nawet nie widać Ps. Fajnie że sie z tym nawet nie kryjesz miron tys jest jednak gupi :polew: :polew:
diman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 siema piter miales na spota wpasc i co nie pyklo
moskal Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 miron , Paulina mi dzisiaj oznajmiła ze skoro nie biore ja na zimowy to ona jedzie z Tobą , wiesz coś na ten temat ??? zeby jaj nie było :kox: :kox: :kox:
diman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 miron , Paulina mi dzisiaj oznajmiła ze skoro nie biore ja na zimowy to ona jedzie z Tobą , wiesz coś na ten temat ??? zeby jaj nie było :kox: :kox: :kox: ostatnio cos wspominal ze do niego dzwonila i sie ugadywali
Rekomendowane odpowiedzi