diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Bulik nie postawi A kto mówi że musi stawiać ważne żeby imprę zorganizował a alko już we własnym zakresie idzie przynieść [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:10_________________________________________________ bulik ma termin na maj :gwizdanie: To my się postaramy żeby było wcześniej nie nie niech sobie spokojnie donosi a bedziemy imprezowac a co do imprezy to moge sie na taka pisac ja impre wy alko
gregory Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 łoooo kwiecień Urodziny Gregor Urodziny potomka Dimana i Kaśki Urodziny Mirona Urodziny klubu? - bukowina :kox: Łoooooo....., Hula Hop! :polew:
czester Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 wierczorkiem Z rana O proszę kto to na forum wlazł :gwizdanie: Cos ci sie guru nie podoba ? No właśnie wręcz przeciwnie Po prostu mialem ciezki tydzien Co do Bukowiny to ponoc miala byc w tym roku wczesniej :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 wierczorkiem Z rana O proszę kto to na forum wlazł :gwizdanie: Cos ci sie guru nie podoba ? No właśnie wręcz przeciwnie Po prostu mialem ciezki tydzien Co do Bukowiny to ponoc miala byc w tym roku wczesniej :gwizdanie: miała ale nie wypaliło
gregory Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 A to ciekawe czy będzie śnieg na zlocie
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 A to ciekawe czy będzie śnieg na zlocie i tak w 4 chłopa bokami nie polatasz :>
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 wierczorkiem Z rana O proszę kto to na forum wlazł :gwizdanie: Cos ci sie guru nie podoba ? No właśnie wręcz przeciwnie Po prostu mialem ciezki tydzien Co do Bukowiny to ponoc miala byc w tym roku wczesniej :gwizdanie: miala byc a wyszlo jak zawsze i dlatego nie bede chyba mogl jechac ;([br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:31_________________________________________________ A to ciekawe czy będzie śnieg na zlocie i tak w 4 chłopa bokami nie polatasz :> chyba 3 ;(
gregory Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 A to ciekawe czy będzie śnieg na zlocie i tak w 4 chłopa bokami nie polatasz :> Nie bądź taki pewny
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 A to ciekawe czy będzie śnieg na zlocie i tak w 4 chłopa bokami nie polatasz :> Nie bądź taki pewny jestem przekonany :>
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Diman... to tylko 3 dni no niby 3 ale az trzy ale sie zobaczy najwyzej niebede pil i bede pod telefonem :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Diman... to tylko 3 dni no niby 3 ale az trzy ale sie zobaczy najwyzej niebede pil i bede pod telefonem :gwizdanie: Diman, masz na miejscu brata i ojca, więc do Kaśki zajrzą
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Diman... to tylko 3 dni no niby 3 ale az trzy ale sie zobaczy najwyzej niebede pil i bede pod telefonem :gwizdanie: Diman, masz na miejscu brata i ojca, więc do Kaśki zajrzą ta gorzej jak zacznie rodzic i co wtedy tez wysle brata albo starszego :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Diman... to tylko 3 dni no niby 3 ale az trzy ale sie zobaczy najwyzej niebede pil i bede pod telefonem :gwizdanie: Diman, masz na miejscu brata i ojca, więc do Kaśki zajrzą ta gorzej jak zacznie rodzic i co wtedy tez wysle brata albo starszego :gwizdanie: no to jest jedyny problem :gwizdanie: musisz podjąć męską decyzję
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Diman... to tylko 3 dni no niby 3 ale az trzy ale sie zobaczy najwyzej niebede pil i bede pod telefonem :gwizdanie: Diman, masz na miejscu brata i ojca, więc do Kaśki zajrzą ta gorzej jak zacznie rodzic i co wtedy tez wysle brata albo starszego :gwizdanie: no to jest jedyny problem :gwizdanie: musisz podjąć męską decyzję podjalem juz dawno jak poszlem z moja do łózka
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 noo więc nie płacz tu że nie jedziesz Żona i dziecko jest ważniejsze
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 noo więc nie płacz tu że nie jedziesz Żona i dziecko jest ważniejsze no dobra ojcze jakos to bedzie sie zobaczy
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 noo więc nie płacz tu że nie jedziesz Żona i dziecko jest ważniejsze no dobra ojcze jakos to bedzie sie zobaczy jaki ojcze chcesz mnie ud***ć już mi w robocie mówią "ojciec Mateusz"
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 noo więc nie płacz tu że nie jedziesz Żona i dziecko jest ważniejsze no dobra ojcze jakos to bedzie sie zobaczy jaki ojcze chcesz mnie ud***ć już mi w robocie mówią "ojciec Mateusz" a czemu masz miec mniej zmartwien niz ja
Rekomendowane odpowiedzi