krolu Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 k*rwa jakie nudy a miałem być w robocie..
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobry nie narzekajcie na nude tylko wypoczywajcie korzystajmy z wypoczynku
czester Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 k*rwa jakie nudy a miałem być w robocie.. Krolu cos ty sie taki pracoholik zrobil ? chyba ze ci dobrze placa [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 10:09_________________________________________________ dobry nie narzekajcie na nude tylko wypoczywajcie korzystajmy z wypoczynku Diman w d*p... mam taki wypoczynek... wolalbym normalny dzien, za duzo ostatnio tych dlugich weekendow
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 k*rwa jakie nudy a miałem być w robocie.. Krolu cos ty sie taki pracoholik zrobil ? chyba ze ci dobrze placa [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 10:09_________________________________________________ dobry nie narzekajcie na nude tylko wypoczywajcie korzystajmy z wypoczynku Diman w d*p... mam taki wypoczynek... wolalbym normalny dzien, za duzo ostatnio tych dlugich weekendow no to wlasnie jest taki dzien na wypoczynek po dobrej imprezie
czester Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Powiem ci, ze cos ostatnio nie za dobrze z moja kondycja, 0,5 na glowe i 2 piwa i nie za dobrzze jest dzisiaj... ale jak to mowia trening czyni mistrza
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Powiem ci, ze cos ostatnio nie za dobrze z moja kondycja, 0,5 na glowe i 2 piwa i nie za dobrzze jest dzisiaj... ale jak to mowia trening czyni mistrza no a jak w sobote zdziabke podgonisz
czester Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Powiem ci, ze cos ostatnio nie za dobrze z moja kondycja, 0,5 na glowe i 2 piwa i nie za dobrzze jest dzisiaj... ale jak to mowia trening czyni mistrza no a jak w sobote zdziabke podgonisz A chcialbym giedys pojechac na impreze i sie napic................. a nie najebac
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Powiem ci, ze cos ostatnio nie za dobrze z moja kondycja, 0,5 na glowe i 2 piwa i nie za dobrzze jest dzisiaj... ale jak to mowia trening czyni mistrza no a jak w sobote zdziabke podgonisz A chcialbym giedys pojechac na impreze i sie napic................. a nie najebac no to jestem z toba bierzemy po kwarecie i tyle
czester Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Tylko ze z ta ekipa jest to niewykonalne
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Tylko ze z ta ekipa jest to niewykonalne
czester Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Ciekawe jak tam Pucek po Mayday :gwizdanie:
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Ciekawe jak tam Pucek po Mayday :gwizdanie: śpi
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 hello Chlopaki dobry jak tam fura naprawila sie
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 hello Chłopaki po dlugiej przerwie a co tu kur... miala byc impreza u Mirona a tu 3881strona dopiero wiem wiem opier... sie ale teraz bede mial wiecej czasu to mozna nadrobic :gwizdanie: no to sie zapisuj na sobote na wyjazd to sobie cos wypijemy no Diman w koncu wypijemy :good: hello Chłopaki po dlugiej przerwie a co tu kur... miala byc impreza u Mirona a tu 3881strona dopiero wiem wiem opier... sie ale teraz bede mial wiecej czasu to mozna nadrobic :gwizdanie: Seves zapisuj się - bo Cię ominie kolejna mega imprezka oblewanie nowego telewizora Miron a ten tv to Ci bedzie sluzyl przez co najmniej 15lat po takim oblewaniu :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 11:01_________________________________________________ hello Chlopaki dobry jak tam fura naprawila sie no kur wlasnie nie mechanik jutro do niej zajrzy dopiero a poki co stoi u niego na placu ;(
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 hello Chłopaki po dlugiej przerwie a co tu kur... miala byc impreza u Mirona a tu 3881strona dopiero wiem wiem opier... sie ale teraz bede mial wiecej czasu to mozna nadrobic :gwizdanie: no to sie zapisuj na sobote na wyjazd to sobie cos wypijemy no Diman w koncu wypijemy :good: hello Chłopaki po dlugiej przerwie a co tu kur... miala byc impreza u Mirona a tu 3881strona dopiero wiem wiem opier... sie ale teraz bede mial wiecej czasu to mozna nadrobic :gwizdanie: Seves zapisuj się - bo Cię ominie kolejna mega imprezka oblewanie nowego telewizora Miron a ten tv to Ci bedzie sluzyl przez co najmniej 15lat po takim oblewaniu :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 11:01_________________________________________________ hello Chlopaki dobry jak tam fura naprawila sie no kur wlasnie nie mechanik jutro do niej zajrzy dopiero a poki co stoi u niego na placu ;( nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo dasz rade to ogarnac i bedzie smigac
czester Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Seves to jest jakis doladowany motor ze ma 200PS z 2 litrow ?
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Seves to jest jakis doladowany motor ze ma 200PS z 2 litrow ? no 2.0T czyli turbo
czester Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 No wlasnie zabraklo tego "T" przy opisie dlatego pytam
Rekomendowane odpowiedzi