Pucek Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 co to wszyscy maja wolne na 02:00 do roboty :gwizdanie:
diman Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 co to wszyscy maja wolne na 02:00 do roboty :gwizdanie: no to przerąbana godzina
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 co to wszyscy maja wolne na 02:00 do roboty :gwizdanie: no to przerąbana godzina no co Ty
seves Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 co to wszyscy maja wolne na 02:00 do roboty :gwizdanie: no to przerąbana godzina no co Ty hehe no Pucek ta zmiane ma "opanowana" :>
diman Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 co to wszyscy maja wolne na 02:00 do roboty :gwizdanie: no to przerąbana godzina no co Ty hehe no Pucek ta zmiane ma "opanowana" :> :gwizdanie:
diman Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 okna umyte kobieca praca ciezka, spojrzenia sąsiadek - bezcenne
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 okna umyte kobieca praca ciezka, spojrzenia sąsiadek - bezcenne teraz nie masz wyjścia :> Diman, na sośnicowice się jedzie na lewo przed auchanem...a ja ciągle myślałem że to gdzie indziej
diman Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 okna umyte kobieca praca ciezka, spojrzenia sąsiadek - bezcenne teraz nie masz wyjścia :> Diman, na sośnicowice się jedzie na lewo przed auchanem...a ja ciągle myślałem że to gdzie indziej toż ci to mowilem ale jak bedziesz jechal od siebie z rybola to musisz skrecic na knurowdojechacdo ronda, na rondzie zjechac 3 zjazdem i wjechac na most smignac nad rybnicka potem na prawo na zernice sosnicowice a reszta tak jak ci mowilem
miron78 Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 UWAGA !!! nowe info w pierwszym poście tematu imprezy. Zmiana ceny pobytu !!! Są jeszcze miejsca - ale musi się nazbierać kpl. do domku Kto chce to niech się zapisuje ( PW do mnie )
seves Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 okna umyte kobieca praca ciezka, spojrzenia sąsiadek - bezcenne teraz nie masz wyjścia :> Diman, na sośnicowice się jedzie na lewo przed auchanem...a ja ciągle myślałem że to gdzie indziej ja tam na sosnicowice jezdze przez Rudy
diman Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 okna umyte kobieca praca ciezka, spojrzenia sąsiadek - bezcenne teraz nie masz wyjścia :> Diman, na sośnicowice się jedzie na lewo przed auchanem...a ja ciągle myślałem że to gdzie indziej ja tam na sosnicowice jezdze przez Rudy tez mozna ale ja mu tlumaczylem od mojej strony bo ta znam
Skydiver Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 okna umyte kobieca praca ciezka, spojrzenia sąsiadek - bezcenne Tak ale chyba okna w aucie
diman Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 okna umyte kobieca praca ciezka, spojrzenia sąsiadek - bezcenne Tak ale chyba okna w aucie no stary tu cie zdziwie mylem w domu :gwizdanie: ale serio spojrzenia kobitek na dworze bezcenne :kox:
Skydiver Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 mylem w domu :gwizdanie: ale serio spojrzenia kobitek na dworze bezcenne :kox: To wyjaśnia dlaczego je myłeś
Rekomendowane odpowiedzi