MAJKI Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Gdzie zdjecia ze swimming pool party ? Dobrze ze tam z Wami nie zostałem bo grypa murowana po takiej nocnej imprezce...
gregory Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Te lebry, a tak nikt nie pomyślał, żeby jakąś grupową fotkę cyknąć, to by można było dociepnąć do nagłówka Ale d*pa zmyta. Dobrze ze tam z Wami nie zostałem bo grypa murowana po takiej nocnej imprezce... Co ty wszyscy zdrowi
MAJKI Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Te lebry, a tak nikt nie pomyślał, żeby jakąś grupową fotkę cyknąć, to by można było dociepnąć do nagłówka Ale pupa zmyta. Dobrze ze tam z Wami nie zostałem bo grypa murowana po takiej nocnej imprezce... Co ty wszyscy zdrowi No Wy zdrowi ale ja juz tam byłem przeziebiony a pewnie jakbym z Wami poleciał z %% to wodze fantazji by mi tez puściły
gregory Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Fajnie, że wpadłeś A się nie zapowiadało.
MAJKI Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Gregor no szkoda bo smaki były ale odbije to sobie z Wami na zimowym :gwizdanie:
gregory Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 No widziałem właśnie, że jak polewali to ci się oczka świeciły
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 No widziałem właśnie, że jak polewali to ci się oczka świeciły hahha mało powiedziane
gregory Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 No widziałem właśnie, że jak polewali to ci się oczka świeciły hahha mało powiedziane I coś diabelskiego było w tych oczach
MAJKI Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 No widziałem właśnie, że jak polewali to ci się oczka świeciły hahha mało powiedziane No widziałem właśnie, że jak polewali to ci się oczka świeciły hahha mało powiedziane Ale wiecie chciałem zagarć dobrego męża i to hasło "napij sie kochanie" ja dzis poprowadze :gwizdanie: A teraz przez pół roku moja kolej w piciu
gregory Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Podział, według mnie sprawiedliwy
gregory Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 dobry z wieczora powrocilem Doszły mnie słuchy, że chcecie jutro pofruwać :gwizdanie:
diman Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 dobry z wieczora powrocilem Doszły mnie słuchy, że chcecie jutro pofruwać :gwizdanie: no z maska na dachu :kox:
Rekomendowane odpowiedzi