Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 CD info drogowych: jakby sie ktos na Rybnik wybieral to na wjezdzie do mojego placu uwaga masa sniegu i fest slisko :kox: :kox: jak byś kupił auto z odpowiednim napędem to byś się tym faktem nie przejmował Tak jest Quattro rzadzi !!!! I dlatego bym chciał Audi... to wynagradza reszte minusow tej marki... :decayed:
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 CD info drogowych: jakby sie ktos na Rybnik wybieral to na wjezdzie do mojego placu uwaga masa sniegu i fest slisko :kox: :kox: jak byś kupił auto z odpowiednim napędem to byś się tym faktem nie przejmował hehe motor tak mi stoi w garazu ze anglikiem musze wjechac przodem zreszta wiesz bo widziales czyli pod gorke z placu wyjezdzam na wstecznym :kox: jak przerobie to do garazu wjezdzam tylem i rano z pelnej pizzzzzz ruszam [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:09_________________________________________________ CD info drogowych: jakby sie ktos na Rybnik wybieral to na wjezdzie do mojego placu uwaga masa sniegu i fest slisko :kox: :kox: jak byś kupił auto z odpowiednim napędem to byś się tym faktem nie przejmował Tak jest Quattro rzadzi !!!! I dlatego bym chciał Audi... to wynagradza reszte minusow tej marki... :decayed: no co za Gosc skad on sie tu wzial? znajomosci jakies ma czy co :gwizdanie: Audi nie ma wad tym bardziej ze ja akurat mam oske :> :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 CD info drogowych: jakby sie ktos na Rybnik wybieral to na wjezdzie do mojego placu uwaga masa sniegu i fest slisko :kox: :kox: jak byś kupił auto z odpowiednim napędem to byś się tym faktem nie przejmował hehe motor tak mi stoi w garazu ze anglikiem musze wjechac przodem zreszta wiesz bo widziales czyli pod gorke z placu wyjezdzam na wstecznym :kox: jak przerobie to do garazu wjezdzam tylem i rano z pelnej pizzzzzz ruszam [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:09_________________________________________________ CD info drogowych: jakby sie ktos na Rybnik wybieral to na wjezdzie do mojego placu uwaga masa sniegu i fest slisko :kox: :kox: jak byś kupił auto z odpowiednim napędem to byś się tym faktem nie przejmował Tak jest Quattro rzadzi !!!! I dlatego bym chciał Audi... to wynagradza reszte minusow tej marki... :decayed: no co za Gosc skad on sie tu wzial? znajomosci jakies ma czy co :gwizdanie: Audi nie ma wad tym bardziej ze ja akurat mam oske :> :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Audi nie ma wad tym bardziej ze ja akurat mam oske :> :polew: :polew: A to jest największą wadą tej marki...
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Seves, taka jest prawda, 200 koni, potem program i ośka, dla mnie to przerost formy nad treścią, dla normalnego auta na co dzień oczywiście
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Audi nie ma wad tym bardziej ze ja akurat mam oske :> :polew: :polew: A to jest największą wadą tej marki... :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:17_________________________________________________ Seves, taka jest prawda, 200 koni, potem program i ośka, dla mnie to przerost formy nad treścią, dla normalnego auta na co dzień oczywiście aaaaaa tam nigdy nie mialem quattro :gwizdanie: wiec nie wiem co trace.. waidomo esp zima szaleje.. ale w dobrych butach mozna wyczuc pedal :polew: .. jak bedzie po programie nie wiem :> ale mysle ze to ogarne i dobre opony wystarcza :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Mi by się Q przydało... zimą jak sie śmiga czesto w góry na deche to jest miodddd...
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Mi by się Q przydało... zimą jak sie śmiga czesto w góry na deche to jest miodddd... a tak w ogóle, kiedy zaczynamy? :gwizdanie: seves, nie wiesz co tracisz, a założę się że kontrola trakcji przy tej mocy będzie działała non stop
Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Mi by się Q przydało... zimą jak sie śmiga czesto w góry na deche to jest miodddd... a tak w ogóle, kiedy zaczynamy? :gwizdanie: seves, nie wiesz co tracisz, a założę się że kontrola trakcji przy tej mocy będzie działała non stop Nooo jak tylko wyciagi ruszą... trzeba sledzic ten temat... jest już pare chętnych na wyjazd... :naughty:
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 no chlopaki ja mam coprawda 2deski :gwizdanie: ale licze ze o mnie nie zapomnicie
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 no chlopaki ja mam coprawda 2deski :gwizdanie: ale licze ze o mnie nie zapomnicie z inwalidami nie gadamy czyt. narciarzami [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:32_________________________________________________a na poważnie, idę spać, mam na rano
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 no chlopaki ja mam coprawda 2deski :gwizdanie: ale licze ze o mnie nie zapomnicie z inwalidami nie gadamy czyt. narciarzami [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:32_________________________________________________a na poważnie, idę spać, mam na rano :gwizdanie: ja tez na rano i tez sie zbieram
gregory Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Seves, taka jest prawda, 200 koni, potem program i ośka, dla mnie to przerost formy nad treścią, dla normalnego auta na co dzień oczywiście pier**lisz tam Nigdy takiego nie miałeś...
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Dzień dobry ale nasulo sniega od wczoraj
MAJKI Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Raczej B8 nie no chyba że podwyżka bedzie :gwizdanie: prędzej bedzie dezercja mam dwa typy ze stajni VW tylko na ten jeden mam dalej za mało kasy a ten drugi jest juz troche oklepany to rozumiem ze passat b6 ten oklepany a passat cc ten za drogi mialem passata b6 ale 1.9 105 i nie dalem rady sie z nim zzyc no i taki jednak troche za duzy na mnie seves nie trafiłeś ja celuje w coś mniejszego ten oklepany to GTI V a ten na którego jeszcze mi brakuje bo strasznie trzyma cene w używce to nowe Sirocco :gwizdanie: passaty są dla mnie za duże ...[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:53_________________________________________________ Seves, widziałem właśnie, czyli jednak wielki powrót aaa jak się nie ściulałeś, to słaba ta impreza była Pucek nie zrozumialem tego impreza byla dobra nawet lepiej tylko ja nawet nie dotykalem kieliszka zeby mojej wstyd nie bylo :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Seves, taka jest prawda, 200 koni, potem program i ośka, dla mnie to przerost formy nad treścią, dla normalnego auta na co dzień oczywiście pier**lisz tam Nigdy takiego nie miałeś... Gliwice Pitek tam menda ma dziś urodziny (przynajmniej na FB tak jest napisane) Najlepszego
Guregoru Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 z rana No też słyszałem że to niebite 1.6 się tego dnia urodził Pitek sto lat
piterra Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Seves, taka jest prawda, 200 koni, potem program i ośka, dla mnie to przerost formy nad treścią, dla normalnego auta na co dzień oczywiście pier**lisz tam Nigdy takiego nie miałeś... Gliwice Pitek tam menda ma dziś urodziny (przynajmniej na FB tak jest napisane) Najlepszego z rana No też słyszałem że to niebite 1.6 się tego dnia urodził Pitek sto lat DZIĘKI CHOPCY [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 11:01_________________________________________________Starość nie radość
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Seves, taka jest prawda, 200 koni, potem program i ośka, dla mnie to przerost formy nad treścią, dla normalnego auta na co dzień oczywiście pier**lisz tam Nigdy takiego nie miałeś... Gliwice Pitek tam menda ma dziś urodziny (przynajmniej na FB tak jest napisane) Najlepszego z rana No też słyszałem że to niebite 1.6 się tego dnia urodził Pitek sto lat DZIĘKI CHOPCY [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 11:01_________________________________________________Starość nie radość Nie dziekuj yno stawiej halba synek... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi