Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CD info drogowych:

jakby sie ktos na Rybnik wybieral to na wjezdzie do mojego placu uwaga masa sniegu i fest slisko :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

:decayed:

jak byś kupił auto z odpowiednim napędem to byś się tym faktem nie przejmował :decayed:

Tak jest Quattro rzadzi !!!! I dlatego bym chciał Audi... to wynagradza reszte minusow tej marki... :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

CD info drogowych:

jakby sie ktos na Rybnik wybieral to na wjezdzie do mojego placu uwaga masa sniegu i fest slisko :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

jak byś kupił auto z odpowiednim napędem to byś się tym faktem nie przejmował :decayed:

hehe motor tak mi stoi w garazu ze anglikiem musze wjechac przodem zreszta wiesz bo widziales :wink4:

czyli pod gorke z placu wyjezdzam na wstecznym :kox: :kox:

jak przerobie to do garazu wjezdzam tylem i rano z pelnej pizzzzzz ruszam :kox:

:decayed:[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:09_________________________________________________

CD info drogowych:

Tak jest Quattro rzadzi !!!! I dlatego bym chciał Audi... to wynagradza reszte minusow tej marki... :decayed: :decayed:

no co za Gosc skad on sie tu wzial? :cool1:

znajomosci jakies ma czy co :gwizdanie:

Audi nie ma wad tym bardziej ze ja akurat mam oske :> :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

CD info drogowych:

hehe motor tak mi stoi w garazu ze anglikiem musze wjechac przodem zreszta wiesz bo widziales :wink4:

czyli pod gorke z placu wyjezdzam na wstecznym :kox: :kox:

jak przerobie to do garazu wjezdzam tylem i rano z pelnej pizzzzzz ruszam :kox:

:decayed:[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:09_________________________________________________

CD info drogowych:

no co za Gosc skad on sie tu wzial? :cool1:

znajomosci jakies ma czy co :gwizdanie:

Audi nie ma wad tym bardziej ze ja akurat mam oske :> :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A to jest największą wadą tej marki... :kox:

Opublikowano

Seves, taka jest prawda, 200 koni, potem program i ośka, dla mnie to przerost formy nad treścią, dla normalnego auta na co dzień oczywiście

Opublikowano

A to jest największą wadą tej marki... :kox:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:17_________________________________________________

Seves, taka jest prawda, 200 koni, potem program i ośka, dla mnie to przerost formy nad treścią, dla normalnego auta na co dzień oczywiście

aaaaaa tam nigdy nie mialem quattro :gwizdanie:

wiec nie wiem co trace.. waidomo esp zima szaleje.. ale w dobrych butach mozna wyczuc pedal :polew: :polew: :polew: .. jak bedzie po programie nie wiem :> ale mysle ze to ogarne i dobre opony wystarcza :gwizdanie:

Opublikowano

Mi by się Q przydało... zimą jak sie śmiga czesto w góry na deche to jest miodddd... :evil:

Opublikowano

Mi by się Q przydało... zimą jak sie śmiga czesto w góry na deche to jest miodddd... :evil:

a tak w ogóle, kiedy zaczynamy? :gwizdanie:

seves, nie wiesz co tracisz, a założę się że kontrola trakcji przy tej mocy będzie działała non stop :)

Opublikowano

a tak w ogóle, kiedy zaczynamy? :gwizdanie:

seves, nie wiesz co tracisz, a założę się że kontrola trakcji przy tej mocy będzie działała non stop :)

Nooo jak tylko wyciagi ruszą... trzeba sledzic ten temat... jest już pare chętnych na wyjazd... :naughty: :naughty:

Opublikowano

no chlopaki ja mam coprawda 2deski :gwizdanie:

ale licze ze o mnie nie zapomnicie :naughty:

Opublikowano

z inwalidami nie gadamy :polew: czyt. narciarzami [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:32_________________________________________________a na poważnie, idę spać, mam na rano :sick3:

:hi:

Opublikowano

z inwalidami nie gadamy :polew: czyt. narciarzami [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:32_________________________________________________a na poważnie, idę spać, mam na rano :sick3:

:hi:

:gwizdanie:

ja tez na rano i tez sie zbieram :hi:

Opublikowano

pier**lisz tam :tongue4: Nigdy takiego nie miałeś...

Opublikowano

Dzień dobry :hi:

ale nasulo sniega od wczoraj :kox:

Opublikowano

Raczej B8 nie no chyba że podwyżka bedzie :gwizdanie: prędzej bedzie dezercja mam dwa typy ze stajni VW tylko na ten jeden mam dalej za mało kasy :kwasny: a ten drugi jest juz troche oklepany

to rozumiem ze passat b6 :naughty: ten oklepany

a passat cc ten za drogi :naughty:

mialem passata b6 ale 1.9 105 i nie dalem rady sie z nim zzyc :rolleyes:

no i taki jednak troche za duzy na mnie :no:

seves nie trafiłeś :decayed: ja celuje w coś mniejszego ten oklepany to GTI V a ten na którego jeszcze mi brakuje bo strasznie trzyma cene w używce to nowe Sirocco :gwizdanie: passaty są dla mnie za duże ...[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:53_________________________________________________

Seves, widziałem właśnie, czyli jednak wielki powrót :rolleyes::good: aaa jak się nie ściulałeś, to słaba ta impreza była :polew:

Pucek nie zrozumialem tego :mysli:

impreza byla dobra :decayed: nawet lepiej tylko ja nawet nie dotykalem kieliszka zeby mojej wstyd nie bylo :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew:

:hi: Gliwice

Pitek tam menda ma dziś urodziny (przynajmniej na FB tak jest napisane) Najlepszego

Opublikowano

:hi: z rana

No też słyszałem że to niebite 1.6 się tego dnia urodził

Pitek sto lat :drunk::drinks:

Opublikowano

Pitek tam menda ma dziś urodziny (przynajmniej na FB tak jest napisane) Najlepszego

DZIĘKI CHOPCY :notworthy:[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 11:01_________________________________________________Starość nie radość

Opublikowano

DZIĘKI CHOPCY :notworthy:[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 11:01_________________________________________________Starość nie radość

Nie dziekuj yno stawiej halba synek... :polew: :polew: :decayed: