Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to chyba przy felgach stalowych, bo w alu ciężarki są od środka

Myślisz że ciężarki wklejane od środka się nie odkleją przy takiej sile odśrodkowej.

Jak będziesz miał okazję zobacz sobie jak wygląda taki ciężarek naklejony na nieoczyszczoną felę. :cool1:

Z tego co wiem to siła odśrodkowa ciężarek będzie dociskać do felgi, a nie powodować jego oderwanie. Tak samo jak do wiaderka nalejesz sobie wody i zaczniesz kręcić z odpowiednią prędkością obrotową - woda się nie wyleje :good:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Myślisz że ciężarki wklejane od środka się nie odkleją przy takiej sile odśrodkowej.

Jak będziesz miał okazję zobacz sobie jak wygląda taki ciężarek naklejony na nieoczyszczoną felę. :cool1:

Z tego co wiem to siła odśrodkowa ciężarek będzie dociskać do felgi, a nie powodować jego oderwanie. Tak samo jak do wiaderka nalejesz sobie wody i zaczniesz kręcić z odpowiednią prędkością obrotową - woda się nie wyleje :good:

Tak zwłaszcza jak zahaczy i inny ciężarek .

Ale spoko widzę że wiecie lepiej.

Więc życzę powodzenia na hamowni :good:

Opublikowano

a ja na to leje :polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siema Gosciu o Ciulatym imieniu :polew:

Opublikowano

Siema Gosciu o Ciulatym imieniu :polew:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

ale się spinasz :rolleyes:

Opublikowano

i po zlocie

niedzielny wyjazd na narty już jest pewny - ja jadę, jedzie Diman, Piterra, Pucek to na 100% - a kto jeszcze ?[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 21:15_________________________________________________patrzcie co ma do sprzedania koleś od którego brałem B7 :slina:

http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=139208881&customerIdsAsString=466372&__lp=1&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=466372&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 21:54_________________________________________________jak ktoś mi znajdzie takie fotele do mojego, do 6 tyś zł to ma loda na zlocie przy wszystkich :decayed::polew:

Opublikowano

RS4 jest ładniejsze w B5....

To jest to numer 1 moim zdaniem...

IMG_2069copy.jpg

Opublikowano

miodzio - ani sexu nie trzeba :decayed:

Opublikowano

i po zlocie

niedzielny wyjazd na narty już jest pewny - ja jadę, jedzie Diman, Piterra, Pucek to na 100% - a kto jeszcze ?[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 21:15_________________________________________________patrzcie co ma do sprzedania koleś od którego brałem B7 :slina:

http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=139208881&customerIdsAsString=466372&__lp=1&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=466372&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 21:54_________________________________________________jak ktoś mi znajdzie takie fotele do mojego, do 6 tyś zł to ma loda na zlocie przy wszystkich :decayed::polew:

Szkoda, że to RS4 tak k**ewsko nie trzyma serii. Fotele fajne, do szybszego dupowozu się idealnie nadają. Ogólnie fajne auto na co dzień :)[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 23:20_________________________________________________

:decayed:

spotkaliście się z takim kolorem audi :shocked:

sam nie wiem co o nim myśleć - ale chyba jst śliczny a już napewno inny

http://otomoto.pl/audi-rs6-5-0-tfsi-4x4-ceramic-kamera-C16564434.html

:blink: ciekawy kolor :kox:

Opublikowano

gregor moglbys mi wziasc ten kontakt spraj w niedziele jak mozesz bo rozumiem jedziesz na narty :mysli:

Opublikowano

:sick3:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 23:35_________________________________________________

gregor moglbys mi wziasc ten kontakt spraj w niedziele jak mozesz bo rozumiem jedziesz na narty :mysli:

właśnie :naughty:

Opublikowano

:sick3:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 23:35_________________________________________________

właśnie :naughty:

Basia mi powtarza, że nie znam się na kolorach, ale Ty to już w ogóle, jak Ci się może niebieski nie podobać :wallbash:

Opublikowano

jaki niebieski :mysli: