Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale tu cisza - ciekawe ilu dzisiaj bedzie na zlocie - trzeba coś ciekawego wymyśleć bo nudno się robi :)

ja odpadam :disgust: chciałem wpasc ale wyrwałem zderzak :wallbash: :wallbash: :wallbash: na tym błocie, a jest za ciemno zeby to pochytac :kwasny:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 16:49_________________________________________________ :hi:

zderzak jest przeszkodą ? to wkońcu co jesteś ? Vip czy pipa :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale tu cisza - ciekawe ilu dzisiaj bedzie na zlocie - trzeba coś ciekawego wymyśleć bo nudno się robi :)

ja odpadam :disgust: chciałem wpasc ale wyrwałem zderzak :wallbash: :wallbash: :wallbash: na tym błocie, a jest za ciemno zeby to pochytac :kwasny:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 16:49_________________________________________________ :hi:

zderzak jest przeszkodą ? to wkońcu co jesteś ? Vip czy pipa :polew:

tak ,nagrają mnie na drodze ,a potem na YT bedzie lans bez zderzaka :>
Opublikowano

mnie jednak nie będzie, leżę w łóżku :(

Opublikowano

:hi:

Ja też planowałem wpaść, ale ostatecznie plany się kapkę zmieniły i nie dotarłem.

Opublikowano

a ja już w domu

Opublikowano

ja tez :tongue4:

Opublikowano

Pany wybiera się ktoś jutro do nas na spota , pytam ponieważ po spocie część nas chce iść do pobliskiej pizzerii , na razie mamy jeden (duży) stolik zarezerwowany (na ~ 12 osóB) , jakby ktoś był chętny to proszę dać znać najpóźniej do jutra rano , dogadałem się z obsługą pizzerii , że do jutra do południa podam czy bierzemy dwa stoliki czy jeden :wink4:

Opublikowano

Pany wybiera się ktoś jutro do nas na spota , pytam ponieważ po spocie część nas chce iść do pobliskiej pizzerii , na razie mamy jeden (duży) stolik zarezerwowany (na ~ 12 osóB) , jakby ktoś był chętny to proszę dać znać najpóźniej do jutra rano , dogadałem się z obsługą pizzerii , że do jutra do południa podam czy bierzemy dwa stoliki czy jeden :wink4:

ja niestety nie :confused4:

Opublikowano

:confused4:

Opublikowano

Ja mam za daleko do was, żeby w pojedynkę jechać :wink4:

Opublikowano

to bierz żonę i będzie Was dwoje :decayed:

Opublikowano
:hi: dobry ale ponuro masakra :(
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Siemanko !!! :hi:

Opublikowano

BRY! :hi:

to bierz żonę i będzie Was dwoje :decayed:

Żonę.... tak, hehe :)[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 16:09_________________________________________________Ma ktoś załatwić Gran Turismo 5 na PC ?

Opublikowano

Witam w ten niedzielny poranek :kox: