miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 ale tu cisza - ciekawe ilu dzisiaj bedzie na zlocie - trzeba coś ciekawego wymyśleć bo nudno się robi ja odpadam chciałem wpasc ale wyrwałem zderzak :wallbash: na tym błocie, a jest za ciemno zeby to pochytac [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 16:49_________________________________________________ zderzak jest przeszkodą ? to wkońcu co jesteś ? Vip czy pipa
Bulik Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 ale tu cisza - ciekawe ilu dzisiaj bedzie na zlocie - trzeba coś ciekawego wymyśleć bo nudno się robi ja odpadam chciałem wpasc ale wyrwałem zderzak :wallbash: na tym błocie, a jest za ciemno zeby to pochytac [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 16:49_________________________________________________ zderzak jest przeszkodą ? to wkońcu co jesteś ? Vip czy pipa tak ,nagrają mnie na drodze ,a potem na YT bedzie lans bez zderzaka :>
Pucek Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 mnie jednak nie będzie, leżę w łóżku
gregory Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ja też planowałem wpaść, ale ostatecznie plany się kapkę zmieniły i nie dotarłem.
ROBERT Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Pany wybiera się ktoś jutro do nas na spota , pytam ponieważ po spocie część nas chce iść do pobliskiej pizzerii , na razie mamy jeden (duży) stolik zarezerwowany (na ~ 12 osó , jakby ktoś był chętny to proszę dać znać najpóźniej do jutra rano , dogadałem się z obsługą pizzerii , że do jutra do południa podam czy bierzemy dwa stoliki czy jeden
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 Pany wybiera się ktoś jutro do nas na spota , pytam ponieważ po spocie część nas chce iść do pobliskiej pizzerii , na razie mamy jeden (duży) stolik zarezerwowany (na ~ 12 osó , jakby ktoś był chętny to proszę dać znać najpóźniej do jutra rano , dogadałem się z obsługą pizzerii , że do jutra do południa podam czy bierzemy dwa stoliki czy jeden ja niestety nie
gregory Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Pany wybiera się ktoś jutro do nas na spota , pytam ponieważ po spocie część nas chce iść do pobliskiej pizzerii , na razie mamy jeden (duży) stolik zarezerwowany (na ~ 12 osó , jakby ktoś był chętny to proszę dać znać najpóźniej do jutra rano , dogadałem się z obsługą pizzerii , że do jutra do południa podam czy bierzemy dwa stoliki czy jeden ja niestety nie Ja mam za daleko do was, żeby w pojedynkę jechać
ROBERT Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ja mam za daleko do was, żeby w pojedynkę jechać to bierz żonę i będzie Was dwoje
gregory Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 BRY! Ja mam za daleko do was, żeby w pojedynkę jechać to bierz żonę i będzie Was dwoje Żonę.... tak, hehe [br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 16:09_________________________________________________Ma ktoś załatwić Gran Turismo 5 na PC ?
Rekomendowane odpowiedzi