dawcav6 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 10:00_________________________________________________wczoraj widziałem kilka razy w knurkowie S4 4,2 L przy szpitalu i przy szkole sp2 knurkowiaki słyszeliście coś o tym zjawisku bo nie wiem czy koleś zabłądził i sie zgubił może biedak do teraz tam gdzieś krąży i nie umie z tej metropolji wyjechać :decayed:
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 siemanto wszystkim jeszcze trochę i Tata Diman będzie z domu wychodził tylko po pieluchy i mleko jak tam rezanie Dimanie? Ja już lustro fotochrom mam w domu i zbieram wiedzę a ja to narazie odłożyłem bo czekam na czujnik deszczu/zmierzchu i na lampki do drzwi i dzien dobry po robocie
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 10:00_________________________________________________wczoraj widziałem kilka razy w knurkowie S4 4,2 L przy szpitalu i przy szkole sp2 knurkowiaki słyszeliście coś o tym zjawisku bo nie wiem czy koleś zabłądził i sie zgubił może biedak do teraz tam gdzieś krąży i nie umie z tej metropolji wyjechać :decayed: pewnie z tych rond nieumie wyjechać
stanley Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 10:00_________________________________________________wczoraj widziałem kilka razy w knurkowie S4 4,2 L przy szpitalu i przy szkole sp2 knurkowiaki słyszeliście coś o tym zjawisku bo nie wiem czy koleś zabłądził i sie zgubił może biedak do teraz tam gdzieś krąży i nie umie z tej metropolji wyjechać :decayed: pewnie z tych rond nieumie wyjechać albo Miron zamiast przywieźć B7 kupił S4 i buja się po wiosce zimne łokcie itp
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 nie ma to jak sie za dnia przespac ale kurde jestem bardziej zjebany jak przed drzemką a o 19 na badania z kaśką [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 17:08_________________________________________________PROŚBA DO MODERATORÓW : z powodu, że w tym wątku już się nikt nie wypowiada to proponuje go zamknąć szkoda miejsca na serwerach :decayed:
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 PROŚBA DO MODERATORÓW : z powodu, że w tym wątku już się nikt nie wypowiada to proponuje go zamknąć szkoda miejsca na serwerach :decayed: jestem ZA :polew:
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 oj Tatko Tatko :gwizdanie: no to jak juz zagadales to musze sie pochwalic ze mam zdrowego syna 2.500 waży :kox: jeszcze w brzuchu jest bylem na badaniach prenatalnych
MAJKI Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Gratulacje, to zanim wyjdzie to jeszcze mu kg przybedzie Po Tatusiu
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Gratulacje, to zanim wyjdzie to jeszcze mu kg przybedzie Po Tatusiu no w to nie wątpie a wyrabia w tym brzuchu jak ja
gregory Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Z samiuśkiego rańca A ja lekko przeziębiony, ten wypiziały parking w Kato mnie załatwił
diman Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Z samiuśkiego rańca A ja lekko przeziębiony, ten wypiziały parking w Kato mnie załatwił :gwizdanie: gorąca herbatka z cytrynką pomoże a z wieczorka jakiś sznaps i do wyrka się wypocić :kox:
Rekomendowane odpowiedzi