Guregoru Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 dzien dobry pączki Nie wspominajcie już o pączkach co
miron78 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 Ps. Stanley - sorki że nawet Ci nie mrugnąłem awaryjnymi ale w ostatniej chwili się zorientowałem że to Ty. Szkoda że się nie spotkaliśmy jakieś 5 km wcześniej - jak miałem jeszcze 250 na budziku
stanley Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Ps. Stanley - sorki że nawet Ci nie mrugnąłem awaryjnymi ale w ostatniej chwili się zorientowałem że to Ty. Szkoda że się nie spotkaliśmy jakieś 5 km wcześniej - jak miałem jeszcze 250 na budziku 5km wczesniej kupowałem "obiad" w maku Brakowało mi ręki żeby mignąć Ci awaryjnymi, bo w jednej ręce frytki a w drugiej miałem czisa :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Ps. Stanley - sorki że nawet Ci nie mrugnąłem awaryjnymi ale w ostatniej chwili się zorientowałem że to Ty. Szkoda że się nie spotkaliśmy jakieś 5 km wcześniej - jak miałem jeszcze 250 na budziku 5km wczesniej kupowałem "obiad" w maku Brakowało mi ręki żeby mignąć Ci awaryjnymi, bo w jednej ręce frytki a w drugiej miałem czisa :gwizdanie: cooo??? jak ty jezdzisz jestes szalony??? pamietaj ze w jednej rece zawsze musisz miec cole zeby sobie przepijac
stanley Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Ps. Stanley - sorki że nawet Ci nie mrugnąłem awaryjnymi ale w ostatniej chwili się zorientowałem że to Ty. Szkoda że się nie spotkaliśmy jakieś 5 km wcześniej - jak miałem jeszcze 250 na budziku 5km wczesniej kupowałem "obiad" w maku Brakowało mi ręki żeby mignąć Ci awaryjnymi, bo w jednej ręce frytki a w drugiej miałem czisa :gwizdanie: cooo??? jak ty jezdzisz jestes szalony??? pamietaj ze w jednej rece zawsze musisz miec cole zeby sobie przepijac nie starczyło mi na cole, wydałem dzisiaj majątek na pączki :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 Ps. Stanley - sorki że nawet Ci nie mrugnąłem awaryjnymi ale w ostatniej chwili się zorientowałem że to Ty. Szkoda że się nie spotkaliśmy jakieś 5 km wcześniej - jak miałem jeszcze 250 na budziku 5km wczesniej kupowałem "obiad" w maku Brakowało mi ręki żeby mignąć Ci awaryjnymi, bo w jednej ręce frytki a w drugiej miałem czisa :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Z rana [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 07:05_________________________________________________Bulik potrzeba mi oleju 10 W40... narezaj mi tam cosik tak ze 4 literki... P.S. Kto się dziś wybiera na spota?????
Rekomendowane odpowiedzi