MAJKI Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Miron graty za fure, chciałem dzis podjechac bo byłem w Knurkowie ale tel oddałem do naprawy i nie mam do nikogo numerów Jednak cos teraz wyszło z wyjazdu A b7 szwagier bierze? bo szkoda by było żeby w obce rece poszła. Ja dzis tez poczyniłem pewien wiekszy zakup i chyba predko sie b7 teraz nie pozbede, bo bede teraz miał juz wszystko co chciałem miec w aucie :gwizdanie: Musze tylko zdarzyc do Bukowiny i bedzie chwal sie szybko co kupiłeś Cały środek w skórze szarej takiej jak szukałem z pełną elektryką :> diman i to w Szczygłowicach :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Miron graty za fure, chciałem dzis podjechac bo byłem w Knurkowie ale tel oddałem do naprawy i nie mam do nikogo numerów Jednak cos teraz wyszło z wyjazdu A b7 szwagier bierze? bo szkoda by było żeby w obce rece poszła. Ja dzis tez poczyniłem pewien wiekszy zakup i chyba predko sie b7 teraz nie pozbede, bo bede teraz miał juz wszystko co chciałem miec w aucie :gwizdanie: Musze tylko zdarzyc do Bukowiny i bedzie chwal sie szybko co kupiłeś Cały środek w skórze szarej takiej jak szukałem z pełną elektryką :> diman i to w Szczygłowicach :gwizdanie: no to szacun bracie :notworthy: jak opanujesz to musze ja zobaczyc :slina:
MAJKI Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Miron graty za fure, chciałem dzis podjechac bo byłem w Knurkowie ale tel oddałem do naprawy i nie mam do nikogo numerów Jednak cos teraz wyszło z wyjazdu A b7 szwagier bierze? bo szkoda by było żeby w obce rece poszła. Ja dzis tez poczyniłem pewien wiekszy zakup i chyba predko sie b7 teraz nie pozbede, bo bede teraz miał juz wszystko co chciałem miec w aucie :gwizdanie: Musze tylko zdarzyc do Bukowiny i bedzie chwal sie szybko co kupiłeś Cały środek w skórze szarej takiej jak szukałem z pełną elektryką :> diman i to w Szczygłowicach :gwizdanie: no to szacun bracie :notworthy: jak opanujesz to musze ja zobaczyc :slina: Po weekendzie moze juz bedzie w aucie bo musze wiązke pociągnąć do foteli
diman Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Miron graty za fure, chciałem dzis podjechac bo byłem w Knurkowie ale tel oddałem do naprawy i nie mam do nikogo numerów Jednak cos teraz wyszło z wyjazdu A b7 szwagier bierze? bo szkoda by było żeby w obce rece poszła. Ja dzis tez poczyniłem pewien wiekszy zakup i chyba predko sie b7 teraz nie pozbede, bo bede teraz miał juz wszystko co chciałem miec w aucie :gwizdanie: Musze tylko zdarzyc do Bukowiny i bedzie chwal sie szybko co kupiłeś Cały środek w skórze szarej takiej jak szukałem z pełną elektryką :> diman i to w Szczygłowicach :gwizdanie: no to szacun bracie :notworthy: jak opanujesz to musze ja zobaczyc :slina: Po weekendzie moze juz bedzie w aucie bo musze wiązke pociągnąć do foteli :good:
Pelex Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 a ty co nudzisz się że tu kapeluszami rzucasz [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 20:04_________________________________________________Pozdro panowie :>
Skydiver Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Pozdro panowie :> Oooo świeży tatuś odwiedził forum
Pelex Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Pozdro panowie :> Oooo świeży tatuś odwiedził forum tak właśnie jest na świecie nowy mianiak AUDI
egon47 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Pozdro panowie :> Oooo świeży tatuś odwiedził forum tak właśnie jest na świecie nowy mianiak AUDI Gratulacje Pelexino Synek???
Skydiver Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Pozdro panowie :> Oooo świeży tatuś odwiedził forum tak właśnie jest na świecie nowy mianiak AUDI Stało się to w tym samym czasie jak Miron zmienił furę :gwizdanie:
Lukasch44 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Gratulacje. Fura jak u prawdziwego prezesa nie bądź mientki corse sprzedaj avanta do przewożenia wózka zostaw
Pucek Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Miron, słyszałem że musiałeś się pochwalić na SK
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Miron jestem ciekaw gdzie nas zabierzesz na oblewanie b8 :gwizdanie: telewizor zesmy oblewali to nowe auto tez musimy :polew:
Pucek Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 właaaaaaśnie obstawiam że na działce, pilnując b8
diman Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Pozdro panowie :> Oooo świeży tatuś odwiedził forum tak właśnie jest na świecie nowy mianiak AUDI no to moje gratulacje :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi