keżor Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witam z rana Keżor powiercił wiertłami tą swoją srebrną niunię i teraz ma ze 200kg mniej to się chce ścigać :polew: :polew: powiercone na sito no i zamek też wymieniem
miron78 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 witam po długim wekendzie a M@rk i Mirek to jak zawsze...wymówka, cóż, żeby w święto wolne od pracy nie umieć wpaść? zawsze można przyjechać z rodziną, i też byście mieli grilla w doborowym toważystwie ja Ci dam "jak zawsze wymówka" od 2 tygodni mówiłem i pisałem że od czwartku 11.06 do poniedziałku 15.06 będę w Zakopcu - to jakmiałem być ? A browara z namiotu odebrałeś ?? [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 11:07_________________________________________________tylko jakaś kiełbasa była[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 11:07_________________________________________________Ps. Jeszcze się nie rozpakowałem po Zakopcu a już się muszę pakować i w nocy wyjazd służbowy ( 3 dniowy ) jak wrócę do 19.00 w piatek to wpadnę ( może nawet prosto ) ale jak później to niestety - od następnego tygodnia powinnienem mieć już luźniej
diman Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 witam korzystajac z luznej minutki to sie przywitam bo pada i nie mozna robic no i chyba mnie tez w tym tygodniu nie bedzie niestety a mialem sie podlizywac tej naszej elicie i nic z tego no ale cza byc dobrej mysli dzisiaj dopiero wtorek no ale tej roboty tez niezle nadarte takze wszysto sie wyjasni w piatek dopiero[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 14:00_________________________________________________egon moze sie pojawie na tym zlociku w knurowie wyslij mi nr tel. na pw to sie gdzies zdzwonimy w sobote
Pucek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Miron to nie do Ciebie było koksie tylko do tego Mirka który zawsze dużo pisze a mało robi, bo ciągle nie może wpaść się pokazać a to już rok minął od pierwszego spota tak wogule to spoko spoko Prezes, zadbaliśmy o dobry wizerunek spotów śląskich, nawet jak waliło żabami to trzymaliśmy się ostro z grillem pod parasolem
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Miron to nie do Ciebie było koksie tylko do tego Mirka który zawsze dużo pisze a mało robi, bo ciągle nie może wpaść się pokazać a to już rok minął od pierwszego spota tak wogule to spoko spoko Prezes, zadbaliśmy o dobry wizerunek spotów śląskich, nawet jak waliło żabami to trzymaliśmy się ostro z grillem pod parasolem Dokładnie mam zdjęcia jak wszyscy w bagażnikach siedzą [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 15:36_________________________________________________Panowie - piszcie coś (cokolwiek), żeby na urodziny były darmowe browary - pozdrowienia dla Krisa :naughty:
Guregoru Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Panowie - piszcie coś (cokolwiek), żeby na urodziny były darmowe browary - pozdrowienia dla Krisa :naughty: Coś :polew: Nie no żart tak naprawdę chciałem się przywitać :polew:
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witaj Gurororgugugo.... Potrafisz wypowiedzieć swój nick 20 x pod rząd bez pomyłki ?? [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 19:24_________________________________________________bo ja mam duże problemy...
Guregoru Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witaj Gurororgugugo.... Potrafisz wypowiedzieć swój nick 20 x pod rząd bez pomyłki ?? [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 19:24_________________________________________________bo ja mam duże problemy... A widzisz a na pewno mama mówiła ci "synu ucz się japońskiego" a ty "ja nie chce" i teraz masz problemy アダム
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 ten twój znaczek jest po japońsku? cy po chińsku ? Chinoli znam mogę zweryfikować...
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 wpisałem w googlach... i się pojawiły obrazy boga - po grafice łatwiej ;P
Guregoru Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 To nie szukaj po grafice (choć mają rację ale nie i boga tu chodzi) ale ty to akurat powinieneś skojarzyć
Pelex Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 witaka pany アダム - bóg ?? raczej imię męskie Adam
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 głównie pokazuje się obraz boga z Adamem -albo z kimś co się palcami stykają [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 20:27_________________________________________________ witaka pany アダム - bóg ?? raczej imię męskie Adam uhm ...
Guregoru Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 witaka pany アダム - bóg ?? raczej imię męskie Adam :oklaski: :oklaski:
kris_kilt Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Dokładnie mam zdjęcia jak wszyscy w bagażnikach siedzą [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 15:36_________________________________________________Panowie - piszcie coś (cokolwiek), żeby na urodziny były darmowe browary - pozdrowienia dla Krisa :naughty: krolu , widzę że stoisz na straży darmowych browarów hehe :gwizdanie: mi niestety nie było dane spróbować twojego , wyskoczył mi wyjazd do TG rodziny i niestety musiałem za kierowcę robić , bo ojciec byl po 2 browarach w ten piątek też chyba nie dam rady wpaść - niestety praca 10-19 , no chyba że postoicie do 20 , to się mogę sprężyć i chodz na "sekundę" się pojawić następny tydzień to samo _________________________________________________ wogóle to się przywitam _________________________________________________ ehh , a dzisaij do 24 w tej robocie _________________________________________________ Guregoru , a kaj masz te symbole , co się o nich chłopaki rozpisują ? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 super, ale ja nie lubię japońskiego... jak bym lubił to bym szlifierką zapylał [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 20:34_________________________________________________ Dokładnie mam zdjęcia jak wszyscy w bagażnikach siedzą [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 15:36_________________________________________________Panowie - piszcie coś (cokolwiek), żeby na urodziny były darmowe browary - pozdrowienia dla Krisa :naughty: krolu , widzę że stoisz na straży darmowych browarów hehe :gwizdanie: mi niestety nie było dane spróbować twojego , wyskoczył mi wyjazd do TG rodziny i niestety musiałem za kierowcę robić , bo ojciec byl po 2 browarach w ten piątek też chyba nie dam rady wpaść - niestety praca 10-19 , no chyba że postoicie do 20 , to się mogę sprężyć i chodz na "sekundę" się pojawić następny tydzień to samo _________________________________________________ wogóle to się przywitam _________________________________________________ ehh , a dzisaij do 24 w tej robocie Kris - browar dla Ciebie czeka w namiocie obok tego dla Mirona Mirona znalazł tylko kiełbaskę więc masz jeszcze szansę
Guregoru Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Guregoru , a kaj masz te symbole , co się o nich chłopaki rozpisują ? :gwizdanie: Mam alfabety japońskie na kompie
Rekomendowane odpowiedzi