diman Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 :gwizdanie: a ty co tak gwizdasz do Krakowa się szykuj
Pucek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 nie jadę, muszę odwiedzić garaż bo trzeba wyciągnąć silnik
diman Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 nie jadę, muszę odwiedzić garaż bo trzeba wyciągnąć silnik a co padł
Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 nie, ale może paść czyli co siada za duze kola
Pucek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 zobaczymy co zobaczę po ściągnięciu miski olejowej
Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 zobaczymy co zobaczę po ściągnięciu miski olejowej załóż 16" to wtedy uciagnie
Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 nie byłeś w robocie... dej spokoj ledwo laze ;(
Pucek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Kędzior, nie skomentuję :polew: To nic, ciulam
Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Kędzior, nie skomentuję :polew: To nic, ciulam se mozesz myslec co tam chcesz ja niestety wiem swoje jak tak dalej pojdzie to chyba bede sobie musial zamontowac tytanowy kregoslupek
Pucek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 mówiłem, zmień robotę, widocznie nie nadajesz się do takiego jebania
Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 mówiłem, zmień robotę, widocznie nie nadajesz się do takiego jebania tak zmienie na taka jak ty masz guzik jedz guzik stoj :>
Pucek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 no i widzisz, przynajmniej kość zdrowa a po za tym od dwóch dni pracowałem w ścianie, w wnęce :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 no i widzisz, przynajmniej kość zdrowa a po za tym od dwóch dni pracowałem w ścianie, w wnęce :gwizdanie: ok nienabijajmy tu postow trzeba zalozyc watek o gornictwie hehe :polew:
gregory Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 nie, ale może paść czyli co siada Chce go wyjąć i wsadzić z powrotem bo ma wrażenie, że Audi go źle zamocowało "Błotnikiem o nadkola" :polew: Co do Krakowa, to ja chciałem lecieć swoim classikiem, szykowałem się na to, ale organizacja taka h ujowa, że nic nie było wiadomo co i jak do wczoraj wieczora. Nie było wiadomo kto będzie, żadnej listy... itp. Taka mega dezorientacja, że nie umieli normlanie dojść nawet do porozumienia kto zabierze grilla. Do tego nasi dali d*py za talerz zupy, bo się powykruszali. Miał być taki mega wypad do Krakowa a jest psińco Krakusy się nie popisały bo jak kogoś się zaprasza to trza tym ludziom konkrety przekazać, a nie gadka jakby się miało trzech sąsiadów spotkać na jakimś polu. Jednak jak nasi- "Miron" coś organizują to wszystko jest tak dograne, że hej. Zator, Szymocice itp....
Bulik Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 siema z ranca i bar nienapierda*a bede zyyyyłłłłł
Rekomendowane odpowiedzi