dawcav6 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Siema pany mam pytanie mial by ktos jutro czas zeby zerknac na to auto http://allegro.pl/show_item.php?item=1608284344 moze ktos mieszka blisko,bo znajomy jest zainteresowany.pozdro chyba sobie jaja robisz co Ty myślisz - że my w domach siedzimy i z nudów w nosie kopiemy ? ostatnie co bym w życiu zrobił to dla Krakusa auto sprawdził - po co Wam w dobrym stanie mega utrzymane fury jak po miesiącu użytkowania po tych Waszych drogach i tak wszystkie fury do remontu się nadają. Wy tam lepiej łady Niwy szukajcie a nie A4 I żeby ostatni raz mi to było że mi tu syf w wątku robisz aleś mu wygarną teraz gościu spać nie będzie umiał
diman Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 dobry po południu po robocie :kox: ale się zjarałem mega fajna dzisiaj pogoda good Shit był? ty tylko o jednym nie o takim jaraniu mówiłem
DOGI Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Miron testujesz B8 19 czerwca w Sosnowcu na SSS?? Dobra okazja do sprawdzenia czasu
Pelex Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Miron aleś pojechał :polew: I co będzie ktoś dzisiaj z tymi mapami dla nas ? :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Ciekawe czy w ogóle ktoś będzie, bo jak patrzę za okno to idą mega czarne chmury :gwizdanie:
Pelex Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Pucek przyjeżdżaj u nas słońce daje na całego
diman Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 ja niestety nie jeszcze za wcześnie niestety a po za tym wróciłem dopiero z USG z małym
Tukan Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Siema pany mam pytanie mial by ktos jutro czas zeby zerknac na to auto http://allegro.pl/show_item.php?item=1608284344 moze ktos mieszka blisko,bo znajomy jest zainteresowany.pozdro chyba sobie jaja robisz co Ty myślisz - że my w domach siedzimy i z nudów w nosie kopiemy ? ostatnie co bym w życiu zrobił to dla Krakusa auto sprawdził - po co Wam w dobrym stanie mega utrzymane fury jak po miesiącu użytkowania po tych Waszych drogach i tak wszystkie fury do remontu się nadają. Wy tam lepiej łady Niwy szukajcie a nie A4 I żeby ostatni raz mi to było że mi tu syf w wątku robisz O ty Knurowco Trzeba bylo wprost napisac zebym Ci przelal 5zl na konto zebys podjechal i ogladnal auto a nie na pw do mnie pisac a na forum co innego.
Bulik Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Po spocie... Pierwszy... aaach ten leon jest szybki
Mario22 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Po spocie... Pierwszy... aaach ten leon jest szybki
Pucek Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Po spocie, ostatni Tak się spotuje, 23:30 w domu Dzięki Dziewczyny
miron78 Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 i pokolejnym udanym i licznym spociku [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 23:45_________________________________________________ Siema pany mam pytanie mial by ktos jutro czas zeby zerknac na to auto http://allegro.pl/show_item.php?item=1608284344 moze ktos mieszka blisko,bo znajomy jest zainteresowany.pozdro chyba sobie jaja robisz co Ty myślisz - że my w domach siedzimy i z nudów w nosie kopiemy ? ostatnie co bym w życiu zrobił to dla Krakusa auto sprawdził - po co Wam w dobrym stanie mega utrzymane fury jak po miesiącu użytkowania po tych Waszych drogach i tak wszystkie fury do remontu się nadają. Wy tam lepiej łady Niwy szukajcie a nie A4 I żeby ostatni raz mi to było że mi tu syf w wątku robisz O ty Knurowco Trzeba bylo wprost napisac zebym Ci przelal 5zl na konto zebys podjechal i ogladnal auto a nie na pw do mnie pisac a na forum co innego. Tukan - weź no Ty się Tuknij w czoło
diman Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 siema :gwizdanie: siema :gwizdanie: albo sie niema witam szanowne grono tatuśków
Rekomendowane odpowiedzi