Mario22 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Ja równierz dziękuje... A oto pamiątkowa fota...
Pucek Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Pucek a czemu zakładasz że spota nie będzie... Jak znajdzie się choćby jeszcze jedna osoba chętna to ja mogę podjechać na Arenę chyba że tak Dzięki również za spontana :kox: Mario, za transport Mała namiastka tego co było dzisiaj
miron78 Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 12:14_________________________________________________już wiem gdzie są planowane zawody 1/4 mili będzie to na ul.3 Maja oczywiście w Sosnowcu Niech się ludzie z Sosnowca wypowiedzą co to za miejsce [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 12:57_________________________________________________na bemowie już było na co popatrzeć
Pucek Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Ja nie mogę jeździć na takie imprezy bo potem zaczynam wchodzić na pewne strony które bardzo mieszają mi w głowie
egon47 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Ja nie mogę jeździć na takie imprezy bo potem zaczynam wchodzić na pewne strony które bardzo mieszają mi w głowie Szkoda ze mam ośke:( trzeba sie chyba z Q rozejrzec a jak wypadly te przejazdy podłóg innych aut??
Pucek Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Strasznie cicho te inne ryczały jak szalone, Twój cichy, no i jechało to podobnie
Kędzior Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 już wiem gdzie są planowane zawody 1/4 mili będzie to na ul.3 Maja oczywiście w Sosnowcu Niech się ludzie z Sosnowca wypowiedzą co to za miejsce no to bardzo jestem ciekawy jak to zrobia jest to jedna z "głównych" ulic wiec bedzie musiala byc zamknieta, noi ciekawe w ktorym miejscu ja zamkna
gregory Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 już wiem gdzie są planowane zawody 1/4 mili będzie to na ul.3 Maja oczywiście w Sosnowcu Niech się ludzie z Sosnowca wypowiedzą co to za miejsce no to bardzo jestem ciekawy jak to zrobia jest to jedna z "głównych" ulic wiec bedzie musiala byc zamknieta, noi ciekawe w ktorym miejscu ja zamkna Oby nie było tak, że będzie trzeba auto gdzieś nie wiem gdzie zostawić, hektar iść z buta i stać jak śledź w tłumie ludzi, komercha jak nie wiem będzie jeśli się sprawdzi powyższe.
Pucek Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Obstawiam że tak będzie Bo gdzie te auta Ci ludzie zostawią
Kędzior Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 już wiem gdzie są planowane zawody 1/4 mili będzie to na ul.3 Maja oczywiście w Sosnowcu Niech się ludzie z Sosnowca wypowiedzą co to za miejsce no to bardzo jestem ciekawy jak to zrobia jest to jedna z "głównych" ulic wiec bedzie musiala byc zamknieta, noi ciekawe w ktorym miejscu ja zamkna Oby nie było tak, że będzie trzeba auto gdzieś nie wiem gdzie zostawić, hektar iść z buta i stać jak śledź w tłumie ludzi, komercha jak nie wiem będzie jeśli się sprawdzi powyższe. za drobna oplata pozwole ci zaparkowac kolo mojego bloku
gregory Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 już wiem gdzie są planowane zawody 1/4 mili będzie to na ul.3 Maja oczywiście w Sosnowcu Niech się ludzie z Sosnowca wypowiedzą co to za miejsce no to bardzo jestem ciekawy jak to zrobia jest to jedna z "głównych" ulic wiec bedzie musiala byc zamknieta, noi ciekawe w ktorym miejscu ja zamkna Oby nie było tak, że będzie trzeba auto gdzieś nie wiem gdzie zostawić, hektar iść z buta i stać jak śledź w tłumie ludzi, komercha jak nie wiem będzie jeśli się sprawdzi powyższe. za drobna oplata pozwole ci zaparkowac kolo mojego bloku Ok! ale to daj się jakoś rozpoznać spod kaptura w której bramie stoisz, żebym wiedział że to ty
Kędzior Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 już wiem gdzie są planowane zawody 1/4 mili będzie to na ul.3 Maja oczywiście w Sosnowcu Niech się ludzie z Sosnowca wypowiedzą co to za miejsce no to bardzo jestem ciekawy jak to zrobia jest to jedna z "głównych" ulic wiec bedzie musiala byc zamknieta, noi ciekawe w ktorym miejscu ja zamkna Oby nie było tak, że będzie trzeba auto gdzieś nie wiem gdzie zostawić, hektar iść z buta i stać jak śledź w tłumie ludzi, komercha jak nie wiem będzie jeśli się sprawdzi powyższe. za drobna oplata pozwole ci zaparkowac kolo mojego bloku Ok! ale to daj się jakoś rozpoznać spod kaptura w której bramie stoisz, żebym wiedział że to ty
Rekomendowane odpowiedzi