gregory Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Chodziło o machniom kapelutkiem z rańca w dzień zlota A ja mam urlop, w sumie to nie wiem co go brałem skoro dopiero na 17-tą do Kato, ale se odpocznę przynajmniej. Potrzebuję jeszcze klimę sprawdzić i napełnić i nie wiem gdzie z tym pojechać. Bo co roku coś jest nie tak z klimą i przestaje chłodzić Albo więc w warsztacie gdzie mi to już dwa lata robią jakąś fuszerkę odwalają, albo coś nie halo z moją klimą.
diman Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 a ty co tak szczerzysz zęby micha się cieszy, że pijaństwo dzisiaj będzie co
SebolA4 Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Dziś to pod Arenę czy Forum? Wedle wemnie Zapowiada się na Dysc
Guregoru Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 To kto dziś zawita na spota bo ja się mogę troszkę spóźnić ale oczywiście będę
czester Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Jak nie będzie padać to zawitam na spota.
Bulik Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 ciekawe jak tam pijooki :gwizdanie: i co egon zlamie tym razem :polew:
Mario22 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 ciekawe jak tam pijooki :gwizdanie: i co egon zlamie tym razem :polew: Jakie pijoki???? Tutaj nikt nie pije..... :gwizdanie: :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 ciekawe jak tam pijooki :gwizdanie: i co egon zlamie tym razem :polew: Jakie pijoki???? Tutaj nikt nie pije..... :gwizdanie: :gwizdanie: a co juz wszystko wychlane ??
Mario22 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 ciekawe jak tam pijooki :gwizdanie: i co egon zlamie tym razem :polew: Jakie pijoki???? Tutaj nikt nie pije..... :gwizdanie: :gwizdanie: a co juz wszystko wychlane ?? W naszym domku czyli najlepszym zostało na dzis 8 flaszeczek... :gwizdanie: :gwizdanie: a teraz sie leczymy browarkami
diman Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 siemano po zatorze :kox: ale ogień jak zawsze zresztą
Rekomendowane odpowiedzi