Miszka82 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 dobry z wieczorka dzionek mega udany a na pewno jego druga połowa spędzona na rezanku w garażu i efekt taki że przednie drzwi podłączone pod pakiecik oświetlenie kosmetyka na zderzaku dopracowana znaczki z klapy zniknęły jutro dalsze prace będą postępować spróbuje odpalić po wieśniacku na razie te DRL'e w końcu :kox: no i tylne drzwi w lansiarskich lampkach mam takie same w b5 więc czy się tu chwalisz :decayed: :decayed: z tego co wiem to też rezałeś u siebie, ja miałem w standardzie podobno Krolu musiał tylko spalone żarówki wymienić :gwizdanie: i tak zyskał szacunek jako VAG' MASTER
diman Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 z rana i następny dzionek na rezaniu :kox:
Bulczas Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 z rana i następny dzionek na rezaniu :kox: Co Cię tak na rezanie wzieło ostatnio :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 z rana i następny dzionek na rezaniu :kox: Co Cię tak na rezanie wzieło ostatnio :gwizdanie: Musi rezac bo go leon objechał i chce się zemścić i odzyskać honor... :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2011 w dzień zlotów katowickich na które wpadają 4 auta
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 w dzień zlotów katowickich na które wpadają 4 auta napisz na katowickich, że Cię dzisiaj nie będzie, bo niektórych twarzy nie widziałem z 2 miesiące
miron78 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2011 to napisz że mogą wpadać bo Mirona na pewno nie będzie
DOGI Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 właśnie wróciłem- eSka już odstawiona we właściwe ręce- przy okazji miałem okazje być przewiezionym przez aw69 jego 500 konną padaką - efekt taki że prawie mu zażygałem tapicere pierwszy raz zdarzyło mi się żebym nie potrafił oderwać głowy od zagłówka w samochodzie- 5 rano a my na 1 pasmowej drodze 3 paczki z rana prawie zrobili
A4-Tomek Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 MRC WIDEBODY S4 cudne B5 3.0 V6 Biturbo [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 15:16_________________________________________________a jak brzmi
Bulik Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 co wszyscy w kato na gryluu ze takie puchy???
diman Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 co wszyscy w kato na gryluu ze takie puchy??? nie ja nie dałem rady dotrzeć do kato niestety i muszę się przyznać że pokonało mnie dzisiejsze rezanie ;( ani lampek nie podpiąłem ani DRL'A ale nie poddam się bez walki rozeznam temat jeszcze raz i to opanuje
Bulik Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 co wszyscy w kato na gryluu ze takie puchy??? nie ja nie dałem rady dotrzeć do kato niestety i muszę się przyznać że pokonało mnie dzisiejsze rezanie ;( ani lampek nie podpiąłem ani DRL'A ale nie poddam się bez walki rozeznam temat jeszcze raz i to opanuje bez pracy niema kołaczy widze kazdy powod dobry zeby wyrwac sie z chaty
diman Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 co wszyscy w kato na gryluu ze takie puchy??? nie ja nie dałem rady dotrzeć do kato niestety i muszę się przyznać że pokonało mnie dzisiejsze rezanie ;( ani lampek nie podpiąłem ani DRL'A ale nie poddam się bez walki rozeznam temat jeszcze raz i to opanuje bez pracy niema kołaczy widze kazdy powod dobry zeby wyrwac sie z chaty nie do końca tak jak mówisz rodzinę zabrałem ze sobą do garażu niech się młody uczy od małego gdzie będzie soboty spędzał ze starym
Rekomendowane odpowiedzi