Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 rankiem Panie otwieraj Pan mój wątek, który jest prezentem dla wszystkich młodych ojców, nie dałeś nawet możliwości zweryfikowania a jak widać ludzie zaczęli coś tam skrobać w temacie, a z czasem będzie to fajne miejsce na pisanie właśnie o takich rzeczach, a nie zaśmiecania wątku spotowego więc klupnij się Pan w główkę zanim coś zamkniesz. Otwórz to bo ja chcę żeby ten temat był a Ty nie jesteś jedyną osobą na forum która o tym decyduje Panie Moderatorze
diman Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 rankiem Panie otwieraj Pan mój wątek, który jest prezentem dla wszystkich młodych ojców, nie dałeś nawet możliwości zweryfikowania a jak widać ludzie zaczęli coś tam skrobać w temacie, a z czasem będzie to fajne miejsce na pisanie właśnie o takich rzeczach, a nie zaśmiecania wątku spotowego więc klupnij się Pan w główkę zanim coś zamkniesz. Otwórz to bo ja chcę żeby ten temat był a Ty nie jesteś jedyną osobą na forum która o tym decyduje Panie Moderatorze co ta menda znowu zamknęła
krolu Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 rankiem Panie otwieraj Pan mój wątek, który jest prezentem dla wszystkich młodych ojców, nie dałeś nawet możliwości zweryfikowania a jak widać ludzie zaczęli coś tam skrobać w temacie, a z czasem będzie to fajne miejsce na pisanie właśnie o takich rzeczach, a nie zaśmiecania wątku spotowego więc klupnij się Pan w główkę zanim coś zamkniesz. Otwórz to bo ja chcę żeby ten temat był a Ty nie jesteś jedyną osobą na forum która o tym decyduje Panie Moderatorze co ta menda znowu zamknęła otworze wam ten wątek Guru nie spninaj sie tak to nie techniczny
Eyesmon Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Hej, Chłopaki - będzie dzisiaj ktoś w Gliwicach kto może pomóc w temacie dwumasa? Mój magik sugeruje wymianę "już" a niestety wydałem ostatnio trochę na mojego Złomka i nie bardzo mnie cieszy perspektywa kolejnych kwot... a na wakacje się wybieram dość daleko (Croatia) i boję się wpadki z tym dwumasem tam. Chciałbym wpaść dziś na spocik i może ktoś z Was móglby organoleptycznie stwierdzić czy naprawdę to już koniec?
stanley Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Hej, Chłopaki - będzie dzisiaj ktoś w Gliwicach kto może pomóc w temacie dwumasa? Mój magik sugeruje wymianę "już" a niestety wydałem ostatnio trochę na mojego Złomka i nie bardzo mnie cieszy perspektywa kolejnych kwot... a na wakacje się wybieram dość daleko (Croatia) i boję się wpadki z tym dwumasem tam. Chciałbym wpaść dziś na spocik i może ktoś z Was móglby organoleptycznie stwierdzić czy naprawdę to już koniec? jak bedzie Miron, to będą ze trzy auta
Pucek Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Cześć Wybierałem się dzisiaj na spota, ale nie wiem czy jechać czy też nie, bo pogoda jest bardzo beznadziejna...
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 czyli wypowiedz Stanleya jest zgodna z prawdą...choć może trochę naciągnął
Pucek Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Ja bym wpadł, gorzej z resztą narzekających
A4-Tomek Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 rozumiem że dziś Arena ale ze wzgl na pogode siedzimy w środku?
diman Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Cześć Wybierałem się dzisiaj na spota, ale nie wiem czy jechać czy też nie, bo pogoda jest bardzo beznadziejna... no właśnie ja też tu debatuje czy się pokazać jakoś mnie nachodzi coraz bardziej to co Pucol jedziesz jak ty pojedziesz to ja tez i do Krola już dzwonie jak coś
diman Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 No kurna deszczu się boicie czy jak nie deszczu tylko moderatora co curva wątki usuwa :evil:
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 No kurna deszczu się boicie czy jak nie deszczu tylko moderatora co curva wątki usuwa :evil: Nie usuwa tylko zamyka
diman Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 No kurna deszczu się boicie czy jak nie deszczu tylko moderatora co curva wątki usuwa :evil: Nie usuwa tylko zamyka no to akurat jeden ciul podjadę dam dzisiaj to zobaczysz [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 16:42_________________________________________________dobra ja i Krolu będziemy Pucek się na razie nie odzywa ale pewnie też wpadnie
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 No kurna deszczu się boicie czy jak nie deszczu tylko moderatora co curva wątki usuwa :evil: Nie usuwa tylko zamyka no to akurat jeden ciul podjadę dam dzisiaj to zobaczysz Powiało grozą
moskal Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 smerf ważniak W ksiedze smerfa ważniaka jest napisane ze nie mozna pisać nowych tematów bez uzgodnienia z nim , nie wiedzieliście o tym ??? :shocked:
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 smerf ważniak W ksiedze smerfa ważniaka jest napisane ze nie mozna pisać nowych tematów bez uzgodnienia z nim , nie wiedzieliście o tym ??? :shocked: Ty kolegów szukasz czy co
Rekomendowane odpowiedzi