MAJKI Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 rankiem[br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 07:52_________________________________________________Wie ktoś czy VW Polo z roku 99 ma podpięcie OBDII czy inne :?: Polo ma od 95 roku tylko w pierwszych rocznikach jest z boku pod kierownicą a w nowszych pod popielniczką na tunelu
diman Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 no i po korekcie dzionek mega udany lusterko fotochromatyczne podłączone i się ściemnia :kox: a i przy okazji opanowana kontrolka zapalonych świateł na liczniku też uruchomiona i świeci a co do najważniejszego punktu dzisiejszego rezanka to roboty trochę Aligator miał z tym moim padłem ale finalnie wyszło 204,9 KM i 418,5 Nm i taki wynik mnie mega satysfakcjonuje na to właśnie liczyłem i się udało :kox: :kox: a tu wykresik :>
stanley Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 no i po korekcie dzionek mega udany lusterko fotochromatyczne podłączone i się ściemnia :kox: a i przy okazji opanowana kontrolka zapalonych świateł na liczniku też uruchomiona i świeci a co do najważniejszego punktu dzisiejszego rezanka to roboty trochę Aligator miał z tym moim padłem ale finalnie wyszło 204,9 KM i 418,5 Nm i taki wynik mnie mega satysfakcjonuje na to właśnie liczyłem i się udało :kox: :kox: a tu wykresik :>
Bulczas Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 no i po korekcie dzionek mega udany lusterko fotochromatyczne podłączone i się ściemnia :kox: a i przy okazji opanowana kontrolka zapalonych świateł na liczniku też uruchomiona i świeci a co do najważniejszego punktu dzisiejszego rezanka to roboty trochę Aligator miał z tym moim padłem ale finalnie wyszło 204,9 KM i 418,5 Nm i taki wynik mnie mega satysfakcjonuje na to właśnie liczyłem i się udało :kox: :kox: a tu wykresik :> No Dimek ładnie to musi teraz za***rdalać. Jednak to BLD nie takie złe
stanley Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 no i po korekcie dzionek mega udany lusterko fotochromatyczne podłączone i się ściemnia :kox: a i przy okazji opanowana kontrolka zapalonych świateł na liczniku też uruchomiona i świeci a co do najważniejszego punktu dzisiejszego rezanka to roboty trochę Aligator miał z tym moim padłem ale finalnie wyszło 204,9 KM i 418,5 Nm i taki wynik mnie mega satysfakcjonuje na to właśnie liczyłem i się udało :kox: :kox: a tu wykresik :> No Dimek ładnie to musi teraz zasuwać. Jednak to BLD nie takie złe BLB
Bulik Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 no i po korekcie dzionek mega udany lusterko fotochromatyczne podłączone i się ściemnia :kox: a i przy okazji opanowana kontrolka zapalonych świateł na liczniku też uruchomiona i świeci a co do najważniejszego punktu dzisiejszego rezanka to roboty trochę Aligator miał z tym moim padłem ale finalnie wyszło 204,9 KM i 418,5 Nm i taki wynik mnie mega satysfakcjonuje na to właśnie liczyłem i się udało :kox: :kox: a tu wykresik :> prawie jak umnie :polew: :polew:
diman Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 no i po korekcie dzionek mega udany lusterko fotochromatyczne podłączone i się ściemnia :kox: a i przy okazji opanowana kontrolka zapalonych świateł na liczniku też uruchomiona i świeci a co do najważniejszego punktu dzisiejszego rezanka to roboty trochę Aligator miał z tym moim padłem ale finalnie wyszło 204,9 KM i 418,5 Nm i taki wynik mnie mega satysfakcjonuje na to właśnie liczyłem i się udało :kox: :kox: a tu wykresik :> No Dimek ładnie to musi teraz zasuwać. Jednak to BLD nie takie złe zobaczymy na ile to teraz starczy i nie chodzi mi o moc :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 21:21_________________________________________________dobra spadam potestować lusterko nocą i moc również
Pucek Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 A gdzie podziękowania dla tych co wzięli urlop gratulacje Diman Ale żeby oszczędzać i jechać bez klimy
diman Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 A gdzie podziękowania dla tych co wzięli urlop gratulacje Diman Ale żeby oszczędzać i jechać bez klimy Sorry Pucek za nieoczekiwane wzięcie urlopu i podziękowania dla ciebie i dla Krola za miłe towarzystwo
krolu Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 A gdzie podziękowania dla tych co wzięli urlop gratulacje Diman Ale żeby oszczędzać i jechać bez klimy Sorry Pucek za nieoczekiwane wzięcie urlopu i podziękowania dla ciebie i dla Krola za miłe towarzystwo do usług..
diman Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Noo żeby mi to było ostatni raz no ma się rozumieć :>
Pucek Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 ale tak sobie myślę... żeby jutro też nie iść :polew:
krolu Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 ale tak sobie myślę... żeby jutro też nie iść :polew: nie baw się w kędziora
diman Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 ale tak sobie myślę... żeby jutro też nie iść :polew: niezłe myślenie
Pucek Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 bo iść na nockę w piątek po urlopie? to tak jak nie wyruchać laski która już się rozebrała
diman Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 bo iść na nockę w piątek po urlopie? to tak jak nie wyruchać laski która już się rozebrała świr
diman Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 zobaczę rano, policzę ile tego mam daj spokój idź i się nie wygłupiaj
egon47 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 bo iść na nockę w piątek po urlopie? to tak jak nie wyruchać laski która już się rozebrała ROMANTYK
Rekomendowane odpowiedzi