seves Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 dzięki za spota To my dzięki... :notworthy: i dzieki za powrota... Leon pierwszy raz lecial 188km/h i ja dzieki za spota i za pelny wrazen powrot PS Mario gdzies Ty sie az tak rozpedzil :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Noo Mario, szacun, 188km/h to nie lada wyczyn Spindalam dalej romansować z polerą
krolu Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 dzięki za spota To my dzięki... :notworthy: i dzieki za powrota... Leon pierwszy raz lecial 188km/h szacun! to i tak o 50 wiecej niz nismo :decayed:p
tolek85 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 no proszę... musisz mi powiedzieć co to za zastaw tego maguajersa, czy jak to się pisze... też będe musiał chyba w to zainwestować
Pucek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Koniec zabawy z lakierem, jutro tylko odkurzyć w środku i można się lansować Podziwiam ludzi którzy "polerują" bez maszyny niiiiigdy Czas iść spać, bo za 5h do roboty
diman Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Koniec zabawy z lakierem, jutro tylko odkurzyć w środku i można się lansować Podziwiam ludzi którzy "polerują" bez maszyny niiiiigdy Czas iść spać, bo za 5h do roboty no to kiedyś się będziemy musieli zakolegować i mi pożyczysz tej maszyny i opanuje swoje wozidlo na błysk :>
Miszka82 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 :gwizdanie: w nocy dopiero będzie mega efekt widoczny [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 19:48_________________________________________________ Koniec zabawy z lakierem, jutro tylko odkurzyć w środku i można się lansować Podziwiam ludzi którzy "polerują" bez maszyny niiiiigdy Czas iść spać, bo za 5h do roboty no to kiedyś się będziemy musieli zakolegować i mi pożyczysz tej maszyny i opanuje swoje wozidlo na błysk :> no właśnie szkoda, że u Ciebie nie będzie tak widać efektu
Mario22 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Pucol - dzwoniłem do Leśnej - do połowy października nie ma nic wolnego [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 10:46_________________________________________________ dzięki za spota To my dzięki... :notworthy: i dzieki za powrota... Leon pierwszy raz lecial 188km/h Gratki wyniku dzięki za spota To my dzięki... :notworthy: i dzieki za powrota... Leon pierwszy raz lecial 188km/h i ja dzieki za spota i za pelny wrazen powrot PS Mario gdzies Ty sie az tak rozpedzil :gwizdanie: Noo Mario, szacun, 188km/h to nie lada wyczyn Spindalam dalej romansować z polerą dzięki za spota To my dzięki... :notworthy: i dzieki za powrota... Leon pierwszy raz lecial 188km/h szacun! to i tak o 50 wiecej niz nismo :decayed:p Możecie się śmiać ale ja to widze tak... niby 1,8T ale ani szału ani mega różnicy między moim zwykłym klekotem a Wami nie ma a co do B8 po programie to jasne że róznica jest ale koszty zakupu takiego auta jak i utrzymania nie sa wogóle adekwatne do różnicy w jeździe na drodze mało tego juz za niedługo może dostać baty nawet w knurkowie jak dogi tylko wyjedzie z modów.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i po co przepłacać za B8 ???? :tongue4:. Druga sprawa sami widzieliście że na spocie najwieksza furore i tak robi krolowa esa swoim dźwiękiem wydobywajacym się z wydechu....
DOGI Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 już wkrótce czekam na strojenie podobno już ponad 400 jest Najważniejsze że wyglądem nadal seria
Pucek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Mario, skrzynia "6" i waga, to Cię ratuje, inaczej patrzył byś za nami ze łzami w oczach Niestety, prawie 200ps + Q + duża felga = auto totalnie nie jedzie, ale to było wiadome od dawna
talib1990 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 UWAGA !!!!!!!! O GODZINIE 3.30 SKRADZIONO AUDI A4 B5 CZERWONE KOMBI REJESTRACJA SO 3827F MIEJCIE OCZY SZEROKO OTWARTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pucek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Wróciłem właśnie z przeglądu, Pan zasugerował żeby zmienić postojówki, wymienić górne wahacze i lewe szkło lusterka No ale pieczątkę dostałem :> Diman, rzuć jakimś linkiem do BIAŁYCH postojówek, bo podobno masz takie fajne
seves Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 hello synki [br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 12:58_________________________________________________Pucek no zes pieknie ten lakier ogarnal
Kędzior Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Pucek ile bierzesz za polerke auta :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Dobra dobra, nie jest tak idealnie, ale i tak urywa jajca efekt zobaczycie w piątek, co do ceny to biorę dziewicę i kilo marychy
Mario22 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Dobra dobra, nie jest tak idealnie, ale i tak urywa jajca efekt zobaczycie w piątek, co do ceny to biorę dziewicę i kilo marychy Ok to mam nawet toś więcej... oddam siebie na jeden wieczór.... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi