Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dasz Rade pietrra :):) [br]Dopisany: 13 Październik 2008, 10:02_________________________________________________

Pucek to Ty jeszcze nie miałeś okazji wyjejździć mi nawet 1 litra 98 i ostatnio się nawet nie przyznałeś - ok - następnym razem będziesz pierwszy :decayed:

A ja tez bede mogl sprawdzic nowa turbinke czy szybciej wchodzi na oborty :P

ttttttaaaaaaaa możeszzzzzzz.............................w corsie.................. :polew: :polew: :polew:......... :wink4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dasz Rade pietrra :):) [br]Dopisany: 13 Październik 2008, 10:02_________________________________________________

Pucek to Ty jeszcze nie miałeś okazji wyjejździć mi nawet 1 litra 98 i ostatnio się nawet nie przyznałeś - ok - następnym razem będziesz pierwszy :decayed:

A ja tez bede mogl sprawdzic nowa turbinke czy szybciej wchodzi na oborty :P

ttttttaaaaaaaa możeszzzzzzz.............................w corsie.................. :polew: :polew: :polew:......... :wink4:

a ta turbinka w corsie to wchodzi na obroty jak załączysz dmuchawę

i wydziela jakiś odświeżający zapach (np. Vanilla)

bo zainstalowana jest na kratce nawiewu buahhh

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Witam witam wszystkich o poranku :)

Piterra ma dobry trunek w aucie :P Pucek mozesz mi zaufac znam sie na tym hehe

Opublikowano

Witam witam wszystkich o poranku :)

Piterra ma dobry trunek w aucie :P Pucek mozesz mi zaufac znam sie na tym hehe

i kto tu ma najbardziej wypasioną furmankę ?

u mnie w środku trunki lepsze niż w Maybachu albo royce ,

tam takich nie serwują

nawet "szkło" jest (tzn plastikowe kubeczki :>)

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hehe bez dwoch zmian ze Piterra twoje zaopatrzenie furmanki jest najlepsze :cool1:

Opublikowano

hehe bez dwoch zmian ze Piterra twoje zaopatrzenie furmanki jest najlepsze :cool1:

lata praktyki

a ogólnie to każdy męrzczyzna powinien wiedzieć że to nie wielkość lecz technika

czyni z wacka zawodnika

:polew: :polew: :polew: :polew:

więc dobry trunek i kocyk w bagażniku to znak prawdziwego męrzczyzny

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

siemka z rana :hi:

Opublikowano

Witam witam a Ty do roboty jedziesz ??

Opublikowano
  • Autor

nie..........już jestem w robocie :)

Opublikowano

To zaraz MIRON się spotkamy na przerwie tylko wepcham jeszcze kilka wózków do Areny i będe u Ciebie :polew:

Opublikowano
  • Autor

zaraz MIRON się spotkamy na przerwie tylko wepcham jeszcze kilka wózków do Areny i będe u Ciebie

nie śpiesz się..........mam jeszcze kilka muszli do wytarcia :polew:

Opublikowano

szkoda ze ja nie mgoe wpasc bo to juz bylby prawie spot :evil: a jakie furki wpychasz do Areny :P:P

Opublikowano

A ty niewiesz chyba o co chodzi :> na ostatnim spocie śpieszyłem się do pracy na 21:00 no i kilka minut przed dziewiątą chłopaki stwierdzili że ja musze pracować w Arenie i pewno wpycham wózki do marketu skoro mi się do pracy nie śpieszyło a MIRON przyznał sie że on w Arenie kible czyści no i teraz co dziennie umawiamy się na przerwie żeby pogadać no i browarka wciągnąć

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A ty niewiesz chyba o co chodzi :> na ostatnim spocie śpieszyłem się do pracy na 21:00 no i kilka minut przed dziewiątą chłopaki stwierdzili że ja musze pracować w Arenie i pewno wpycham wózki do marketu skoro mi się do pracy nie śpieszyło a MIRON przyznał sie że on w Arenie kible czyści no i teraz co dziennie umawiamy się na przerwie żeby pogadać no i browarka wciągnąć

acha hehe spoczko ale oznacza to jedno ze zawsze bedziecie na spota w paitek po pracy bo macie blisko :P

Opublikowano

dobra dobra nie tłumacz się PELEX wszyscy widzieli jak parkowałeś dla parkingu dla obsługi obok Areny.

A potem jakiś typ dziwnie podobny do Ciebie parkował wózki

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a Miron musiał dopalić swoją furę bo się nie wyrabiał czasowo

bo on ma wszystkie markety w okolicy pod sobą i musi się szybko przemieszczać

p.s. widziałem dziwnie podobnego gościa do niego jak w M1 sracze czyścił

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

buhahahahhaha :polew: :polew: :polew:

wy chyba jesteście na jakiś dopalaczach :palacz:

jak to czytam, to kobieta na mnie patrzy i dziwi się jak to można się śmiać do laptopa :naughty:

a tak wogule to super z Was koledzy, zemna nikt i w dodatku niczym się nie podzielił oj oj ja to sobie zapamiętam!!!

M@rk bo jak byś był na spocie to byś wiedział gdzie kto pracuje :decayed::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ps. Miron chyba Ci się coś ciachło z godzinka spotu w pierwszym poście :gwizdanie: bo zaś każdy wpadnie na 19 i będe tam stał jak idiota i czekał :>

Opublikowano

buhahahahhaha :polew: :polew: :polew:

wy chyba jesteście na jakiś dopalaczach :palacz:

jak to czytam, to kobieta na mnie patrzy i dziwi się jak to można się śmiać do laptopa :naughty:

a tak wogule to super z Was koledzy, zemna nikt i w dodatku niczym się nie podzielił oj oj ja to sobie zapamiętam!!!

M@rk bo jak byś był na spocie to byś wiedział gdzie kto pracuje :decayed::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ps. Miron chyba Ci się coś ciachło z godzinka spotu w pierwszym poście :gwizdanie: bo zaś każdy wpadnie na 19 i będe tam stał jak idiota i czekał :>

nie pękaj jak przyjedziesz na spocik to podzielę się z Tobą kubeczkiem trunku :drunk:

bo widzę że Ci przykro

Opublikowano

Witam witam :) to teraz juz wszyscy widza czemu Miron sie buja S4 B6 wersja limitowana :> :> :> :> widocznie oplacalna ma ta prace chyba tez bede musial zaczac po marketach smigac hahahha a teraz tez mnie nie bedzie na spocie bo ma szkole ;( ;( ;( ;(

Opublikowano

Witam witam :) to teraz juz wszyscy widza czemu Miron sie buja S4 B6 wersja limitowana :> :> :> :> widocznie oplacalna ma ta prace chyba tez bede musial zaczac po marketach smigac hahahha a teraz tez mnie nie bedzie na spocie bo ma szkole ;( ;( ;( ;(

zapomnij nie wkręcisz się Miron ma wyłączność

no chyba że zagadasz i ci coś odstąpi ale wątpię

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

zapomnij nie wkręcisz się Miron ma wyłączność

no chyba że zagadasz i ci coś odstąpi ale wątpię

ja tez tak watpie zeby Miron cos odstapil bo rpzeciez wtedy by juz smigaly po Knurowie dwie S4 :evil: :evil:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.