Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej panowie jest ktos na tych spotach kto ma silnik AEB 1.8T bo moj nie chodzi i chcialbym conieco poprzekladac na spocie zeby moc wyeliminowac moje domysly. dokladnie chodzi mi o modul zaplonu

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hej panowie jest ktos na tych spotach kto ma silnik AEB 1.8T bo moj nie chodzi i chcialbym conieco poprzekladac na spocie zeby moc wyeliminowac moje domysly. dokladnie chodzi mi o modul zaplonu

:polew: :polew: No ktoś jest ale raczej napewno nie pozwolę go rozkręcać w żaden sposób przykro mi :no:

Opublikowano

witam wszystkich

moja niunia już jak nowa

ma dwa nowiutkie zaciski z tyłu :kox:

teraz jak zaciągam rękaw to jest miazga

łożyska podociągałem i jest git ale na wiosnę trzeba będzie wymienić

Ogólnie "mission complete" ale cała prawda wyjdzie jutro na przeglądzie :decayed:

Opublikowano

Piotrek żeby potem nie musiałeś dzielić się tym co wozisz w bagażniku z diagnostą...

:>

noo i mnie niestety też nie będzie, fachowcy od przeróbki centralnego ogrzewania grali w bambuko i dopiero jutro będą kończyć!!! :evil: więc raczej się nie wyrobie, ale za tydzień OBOWIĄZKOWO BĘDE :wink4:

Opublikowano

Pelex chłopie jakie ja teraz rękawy wywijam :kox: :kox: :kox: :kox:

ale będę ćwiczył latanie na rękawie :naughty::cool1:

:evil: :evil:

ale teraz ćwiczę :drunk:

Wasze zdrowie szanowni koledzy :polew:

Opublikowano

Piotrek żeby potem nie musiałeś dzielić się tym co wozisz w bagażniku z diagnostą...

noo i mnie niestety też nie będzie, fachowcy od przeróbki centralnego ogrzewania grali w bambuko i dopiero jutro będą kończyć!!! :evil: więc raczej się nie wyrobie, ale za tydzień OBOWIĄZKOWO BĘDE :wink4:

A co ty masz w tym bagazniku ?? chyba ze chodzi puckowi o schowek od strony pasazera :naughty:

Opublikowano
  • Autor

witam z rana - mnie dziś na 90% nie będzie :confused4:

Opublikowano

witam z rana - mnie dziś na 90% nie będzie :confused4:

Czesc Miron :) mnie tez nie bedzie bo uczelnia

Opublikowano

A co ty masz w tym bagazniku ?? chyba ze chodzi puckowi o schowek od strony pasazera :naughty:

chyba masz rację M@rk

że pucek pomylił schowek z bagażnikiem

ale jak będe na spocie to uraczę go trunkiem, żeby nie mylił bagażnika ze schowkiem

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ale watpie ze wtedy pucek wroci do Rybnika bo tak mu zasmakuje :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

chyba jednak mi też dacie przy najbliższej okazji :naughty:

Opublikowano

to moze trzeba bedzie zrobic jakies zakonczenie lata :rolleyes: i napijemy sie wczyscy :P tylko czy Piterra ma tyle tego trunku :cool1:

Opublikowano

PITTERA no zobaczymy jak Ci idzie zaciąganie rękawa teraz no i pogadamy na spocie o tym co gdzie jak robiłeś i z kim piłeś :polew:

Opublikowano

dobra panowie

dla stałych bywalców po 50gram trunku

bo jest to bezcenny trunek , unikat

Opublikowano

o jaaaaa to o schowek wam chodziloooo :polew:

źle zrozumiałem:P, niestety albo i stety wpadne za tydzień z kobietą, więc mam jak by coś kierowce :> :polew: :polew: :polew:

noo a wspólną popijawe szło by zorganizować :naughty: najlepiej w RYBNIKU :polew:

a jak tam po spociku? ile autek? kto był, wogule ktoś był??? :naughty:

ZA TYDZIEŃ BĘDE NA BANK... :> :wink4:

Opublikowano

PITTERA no zobaczymy jak Ci idzie zaciąganie rękawa teraz no i pogadamy na spocie o tym co gdzie jak robiłeś i z kim piłeś :polew:

Pelex jak mogłeś tak zANALfabecić mój nick :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 18 Październik 2008, 07:14_________________________________________________

o jaaaaa to o schowek wam chodziloooo :polew:

źle zrozumiałem:P, niestety albo i stety wpadne za tydzień z kobietą, więc mam jak by coś kierowce :> :polew: :polew: :polew:

noo a wspólną popijawe szło by zorganizować :naughty: najlepiej w RYBNIKU :polew:

a jak tam po spociku? ile autek? kto był, wogule ktoś był??? :naughty:

ZA TYDZIEŃ BĘDE NA BANK... :> :wink4:

ta popijawa w Rybniku ale Ty nie pijesz tylko później rozwozisz wszystkich :polew: :polew: :polew: :polew:

a teraz trochę poważniej

na spociku zajebioza :audi: :audi: :audi: :audi: :a4fan: w tym dwa klekoty i dwie benziny

jak zwykle zajebiaszczo kupa śmiechu :

Omawiane tematy:

1. Pakiet "CHROM" w nieopodal stojącym rołwerze :polew: :polew: :polew: :polew:(niebawem foto)

2. Trolowóz (jednego ze spotowiczów)

3.Sesja foto pewnych Gayów z beemwju i hondy :polew: :polew:

Było nas aż 4 wozy i przez 2 i pół godziny Tańce Hulanki Swawole

A niektórzy nie mogli wyjść z podziwu że i tu cytuję : ".. a skąd TY wiesz .... gdzie ona mieszka...." :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Cóż moge dodać do tego co napisałeś PITTERA ups sorry :kox:PITERRA chyba tylko tyle że faktycznie było wypaśnie a ha no i dodam jeszcze że straszyłeś ludzi moim klekotem jak chciałeś mi go zarżnąć :polew: ale przyznaj się że jesteś zakochany w tym silniczku nie :naughty: nieźle sie zbiera z dołu :good: A ha był jeszcze pakiet " PISK " :polew:

7890a517a2c15185.jpg

A oto Rołwer z pakietem " Chrommm" :polew:

Opublikowano

Pany ja tam byłem służbowo ok.19.40 i was widziałem ale nie dałem rady podjechać tą KIA bo trza było jechać dalej(zagrożone mienie) ale widzę,że standardowo liczebność na spotach się utrzymuje. :hi:

Opublikowano

No liczebność na spotach raczej nie dopisuje ale i tak jest w c..pe :good: A na PATYKI czy KIJE lub też KIJANKI :polew: nikt raczej od nas uwagi nie zwraca, sam rozumiesz :naughty:

Opublikowano

Ja też nie zwracam uwagi ale dali takie coś to trza jeździć.Na leasing AUDI ich nie stać i poza tym było by go szkoda.I też wolę mojego starego "gołego" mułka 1.6 niż taką nową Kia na wypasie nawet czy Aurisa co w środku wali plastikiem aż mdli.Może w końcu do was podjadę po długiej przerwie.To zawsze jedno A4 więcej.

Pelex a ty znasz tego chłopka od ciebie co za swoje B5 2.8 w automacie woła 29 tysi? :shocked:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.