egon47 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Sesje zdjeciowa walnelem z kumplem taka Profi i chce wyslac jakies do kalendarza http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=108677.150 pomóżcie które wybrac[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 17:12_________________________________________________Czester zobacz i ocen czy ktoras sie nadaje do Kalendarza
krolu Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 jak ściągniesz te chromy to każda... koło wygląda super
egon47 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 jak ściągniesz te chromy to każda... koło wygląda super Dzieki Kroliu aaa bo Ty jeszcze niewidziales koła
krolu Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 jak ściągniesz te chromy to każda... koło wygląda super Dzieki Kroliu aaa bo Ty jeszcze niewidziales koła powiem ci szczerze, ze na 1 fotkach (niezalozonych) kola wyglądały słabo ale teraz jest mega koks... jutro wystawiam swoje 17 na sprzedaż
czester Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Egon zdecydowanie ta http://postimage.org/image/boe2wwxxz/ jest w miarę fajnie podciągnięta (trochę z vinietką przegięte), ale jak by twojemu fotografowi chciało się resztę fotek podciągnąć to pewnie jeszcze jakaś mogła by się załapać Masz gdzieś nie obrobioną tą fote ?
tomaszstn Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Krolu a my jak i gdzie w końcu się spotkamy??
Bulik Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Sesje zdjeciowa walnelem z kumplem taka Profi i chce wyslac jakies do kalendarza http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=108677.150 pomóżcie które wybrac[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 17:12_________________________________________________Czester zobacz i ocen czy ktoras sie nadaje do Kalendarza jaką nokią pstrykałeś fotki #2 :good:
A4-Tomek Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Egon również uważam że drugie foto
krolu Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Krolu a my jak i gdzie w końcu się spotkamy?? A dostałeś już przelew?
tomaszstn Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Krolu a my jak i gdzie w końcu się spotkamy?? A dostałeś już przelew? Już dawno
krolu Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Krolu a my jak i gdzie w końcu się spotkamy?? A dostałeś już przelew? Już dawno no to luz hamulce założę na wiosnę wiec luz.. chce je tylko wypiaskować przed wiosna... bardziej zależy mi na tej gumce :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Krolu a my jak i gdzie w końcu się spotkamy?? A dostałeś już przelew? Już dawno no to luz hamulce założę na wiosnę wiec luz.. chce je tylko wypiaskować przed wiosna... bardziej zależy mi na tej gumce :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ty znowu z tą gumką Może jedzie ktoś z Gliwic na spot do Katowic we wtorek?[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 19:24_________________________________________________Chyba że wybierasz się w stronę Gliwic lub Zabrza w tym tygodniu?
krolu Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Krolu a my jak i gdzie w końcu się spotkamy?? A dostałeś już przelew? Już dawno no to luz hamulce założę na wiosnę wiec luz.. chce je tylko wypiaskować przed wiosna... bardziej zależy mi na tej gumce :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ty znowu z tą gumką Może jedzie ktoś z Gliwic na spot do Katowic we wtorek?[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 19:24_________________________________________________Chyba że wybierasz się w stronę Gliwic lub Zabrza w tym tygodniu? zapisałem już sobie twój nr jak coś będę dzwonić... a bez tej gumki fotel mi tak delikatnie lata na boki jak latamna trójce 140 km/h po mieście :decayed: :decayed:
Mario22 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja pojade do Katowic jak tam Krolu bedzie a jak go nie będzie to i tak do niego pojade inny dzień w tym tygodniu więc moge mu coś przwieź jak trzeba z gliwic do Kato .... :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja pojade do Katowic jak tam Krolu bedzie a jak go nie będzie to i tak do niego pojade inny dzień w tym tygodniu więc moge mu coś przwieź jak trzeba z gliwic do Kato .... :gwizdanie: Mario to może się dogadasz z nim co? Jakbyś gdzieś tu bliżej mnie się kręcił to bym Ci dał te kilka rzeczy abyś mu przekazał.
Mario22 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 będę we wt. w Katowicach na pewno Spoko ziom to pochytam Ci ten temat w zamian za to co masz ty mi pochytac... Tylko bądź na 100% w wtorek :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 20:20_________________________________________________ Ja pojade do Katowic jak tam Krolu bedzie a jak go nie będzie to i tak do niego pojade inny dzień w tym tygodniu więc moge mu coś przwieź jak trzeba z gliwic do Kato .... :gwizdanie: Mario to może się dogadasz z nim co? Jakbyś gdzieś tu bliżej mnie się kręcił to bym Ci dał te kilka rzeczy abyś mu przekazał. Wyslij mi swoj numer tel na PW to sie ustawimy :gwizdanie:
krolu Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 bede na bank mam tam wazna sprawe do zalatwienia
tomaszstn Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 będę we wt. w Katowicach na pewno Spoko ziom to pochytam Ci ten temat w zamian za to co masz ty mi pochytac... Tylko bądź na 100% w wtorek :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 20:20_________________________________________________ Ja pojade do Katowic jak tam Krolu bedzie a jak go nie będzie to i tak do niego pojade inny dzień w tym tygodniu więc moge mu coś przwieź jak trzeba z gliwic do Kato .... :gwizdanie: Mario to może się dogadasz z nim co? Jakbyś gdzieś tu bliżej mnie się kręcił to bym Ci dał te kilka rzeczy abyś mu przekazał. Wyslij mi swoj numer tel na PW to sie ustawimy :gwizdanie: Poszło PW
Rekomendowane odpowiedzi