czester Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Czester - dzięki za zderzak ..............cieszę się mimo że bez kredytu się nie obeszło a Dorocie powiem dopiero w wigilie o zakupie - w tym dniu mam największe szanse że mnie nie zabije Ps. Majki przykro mi ale do Ślubu już serią nie pojedziesz [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 19:22_________________________________________________Bulik - na Zator nie jedziesz ? Coś tak zmarniał po tym dziecku Jeden kredyt więcej, jeden mniej, co za różnica Będzie
Mario22 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Czester - dzięki za zderzak ..............cieszę się mimo że bez kredytu się nie obeszło a Dorocie powiem dopiero w wigilie o zakupie - w tym dniu mam największe szanse że mnie nie zabije Ps. Majki przykro mi ale do Ślubu już serią nie pojedziesz [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 19:22_________________________________________________Bulik - na Zator nie jedziesz ? Coś tak zmarniał po tym dziecku Jeden kredyt więcej, jeden mniej, co za różnica Będzie a czym to się rózni od serii ???? :polew:
egon47 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 20:18_________________________________________________http://demotywatory.pl/3581208/A-ty-boisz-sie-luku-na-egzaminie :naughty: Dobre Bede dzis na zlocie:)
tomaszstn Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 w dzień spota. Mirek mam nadzieję że będziesz bo mam coś dla Ciebie. Ja oczywiście się zjawię. PS: Dla Ciebie egon też coś mam
A4-Tomek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Tomek co to mikołajki już że prezenty rozdajesz?
seves Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Czester - dzięki za zderzak ..............cieszę się mimo że bez kredytu się nie obeszło a Dorocie powiem dopiero w wigilie o zakupie - w tym dniu mam największe szanse że mnie nie zabije Ps. Majki przykro mi ale do Ślubu już serią nie pojedziesz [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 19:22_________________________________________________Bulik - na Zator nie jedziesz ? Coś tak zmarniał po tym dziecku Jeden kredyt więcej, jeden mniej, co za różnica Będzie ale przekozak jakiś że tak pod krawężnik podjeżdza fura koks
Mario22 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 w dzień spota. Mirek mam nadzieję że będziesz bo mam coś dla Ciebie. Ja oczywiście się zjawię. PS: Dla Ciebie egon też coś mam To ja tez chce ...
tomaszstn Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Tomek co to mikołajki już że prezenty rozdajesz? No przecież grudzień nie? w dzień spota. Mirek mam nadzieję że będziesz bo mam coś dla Ciebie. Ja oczywiście się zjawię. PS: Dla Ciebie egon też coś mam To ja tez chce ... Jak się zdecydujesz coś oddać to będzie i dla Ciebie :gwizdanie: Po spociku Teraz trzeba te kebabiki z moją spalić
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 gdzie nie zerkniesz, tam albo pija albo
tomaszstn Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 gdzie nie zerkniesz, tam albo pija albo takie życie................. :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Po spocie... nażarty jak świnia Muszę to napisać... Miron, Ty chlorze :>
miron78 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 :decayed: Czester - dzięki za zderzak ..............cieszę się mimo że bez kredytu się nie obeszło a Dorocie powiem dopiero w wigilie o zakupie - w tym dniu mam największe szanse że mnie nie zabije Ps. Majki przykro mi ale do Ślubu już serią nie pojedziesz [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 19:22_________________________________________________Bulik - na Zator nie jedziesz ? Coś tak zmarniał po tym dziecku Jeden kredyt więcej, jeden mniej, co za różnica Będzie piękność
tomaszstn Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Po spocie... nażarty jak świnia A ja mam w domciu jeszcze placuszki ziemniaczane ze śmietanką
miron78 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 :polew: .....ebany dzisiej spocik mega udany....... 2 kebaby - co jesden to lepszy a te 2 piwa w domciu w niczym nie gorsze od tych 3 na spocie
Guregoru Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 dzisiej spocik mega udany....... 2 kebaby - co jesden to lepszy a te 2 piwa w domciu w niczym nie gorsze od tych 3 na spocie ku*** chyba tez zacznę się z kimś zabierać na spoty, żebym nie musiał prowadzić
tomaszstn Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 dzisiej spocik mega udany....... 2 kebaby - co jesden to lepszy a te 2 piwa w domciu w niczym nie gorsze od tych 3 na spocie ku*** chyba tez zacznę się z kimś zabierać na spoty, żebym nie musiał prowadzić Zawsze możesz się ze mną zabrać
Rekomendowane odpowiedzi