gregory Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Kędzior jakie masz zawiecho włożone obecnie do twego potwora??? Potwora Ja też chce kebaba ;( Ja za to wczoraj się nieźle nad*pcyłem Nowoczesna wigilia, czego to jeszcze ludzie nie wymyślą Ale było bardzo z kulturą, no i do domu sam doszedłem, położyłem się cywilizowanie spać, więc pełna kultura Chyba odwiedzę spoty Gliwickie przed sylwestrem jeszcze.
miron78 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 i nic nie daliscie znac podskoczył bym na knurów z jakaś beczułką browarka na zlota wpadnij - o nim nie trzeba dawać znać bo jest zawsze a i tam beczułka browara jest mile widziana :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 21:31_________________________________________________ Kędzior jakie masz zawiecho włożone obecnie do twego potwora??? Potwora Ja też chce kebaba ;( Ja za to wczoraj się nieźle nad*pcyłem Nowoczesna wigilia, czego to jeszcze ludzie nie wymyślą Ale było bardzo z kulturą, no i do domu sam doszedłem, położyłem się cywilizowanie spać, więc pełna kultura Chyba odwiedzę spoty Gliwickie przed sylwestrem jeszcze. spoko wpadaj - każdy jest mile widziany - pamiętaj tylko o zasadzie że "każdy nowy stawia browara" :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Kędzior jakie masz zawiecho włożone obecnie do twego potwora??? Potwora no pali jak potwor szkoda ze nie jedzie
diman Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 siemano no i ja w tym tygodniu się pojawię na spociszu nareszcie
Bulik Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 siemano no i ja w tym tygodniu się pojawię na spociszu nareszcie ale wejscie ,dopiero niedziela
diman Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 siemano no i ja w tym tygodniu się pojawię na spociszu nareszcie ale wejscie ,dopiero niedziela no i właśnie organizer uzupełniłem :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 no to koledzy 23.12 ZLOT WIGILIJNY[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 10:05_________________________________________________IDEAŁEM BY BYŁO JESZCZE GDYBY SPADŁ ŚNIEG
Bulik Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 no to koledzy 23.12 ZLOT WIGILIJNY[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 10:05_________________________________________________IDEAŁEM BY BYŁO JESZCZE GDYBY SPADŁ ŚNIEG uruchom swoje kontakty
diman Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 no to koledzy 23.12 ZLOT WIGILIJNY[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 10:05_________________________________________________IDEAŁEM BY BYŁO JESZCZE GDYBY SPADŁ ŚNIEG no to w takim razie tym bardziej nie mogę go ominąć :kox:
gregory Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ten filmik jest strasznie nudny, coś jak "śmierć w wenecji" Przy 3 minucie wyłączyłem. Luksusowa limuzyna dla krawaciarzy Mnie się ten podoba :drool: 49 Rajd Barbórka 2011 - The Best Of Karowa by OesRecords (part1 of 2)
miron78 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 no to koledzy 23.12 ZLOT WIGILIJNY[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 10:05_________________________________________________IDEAŁEM BY BYŁO JESZCZE GDYBY SPADŁ ŚNIEG uruchom swoje kontakty już poszło PW [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:25_________________________________________________będzie to też myślę okazja do zrobienia grupowej fotki - przydała by się nowa fota do pierwszego posta Dlatego mam nadzieje że mogę liczyć na starą gwardię zlotów Sląskich Ps. i pamiętać o klubowych polarach a jak ktoś nie ma to do samej fotki stanie klubowej koszulce [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:27_________________________________________________Jako że będzie to zlot wigilijny będzie się znacznie róźnił od standardowego dlatego zachęcam - wpadnijcie Jedna z róźnic tego zlotu to: na zlocie normalnie wypijamy po 1 piwku - tym razem wypijemy po 2 [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:32_________________________________________________po za tym standard: - szydera z każdego kto wjeżdża i wyjeżdzą ze zlota - obgadywanie tych których nie ma - wyśmiewanie sie ze zlotów sąsiednich miast no i jeszcze plan zlotu wigilijnego żeby nie było że ktoś o czymś nie wiedział i go coś ominęło: 18.00 przyjazd 22.00 wyjazd
seves Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 no to koledzy 23.12 ZLOT WIGILIJNY[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 10:05_________________________________________________IDEAŁEM BY BYŁO JESZCZE GDYBY SPADŁ ŚNIEG uruchom swoje kontakty już poszło PW [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:25_________________________________________________będzie to też myślę okazja do zrobienia grupowej fotki - przydała by się nowa fota do pierwszego posta Dlatego mam nadzieje że mogę liczyć na starą gwardię zlotów Sląskich Ps. i pamiętać o klubowych polarach a jak ktoś nie ma to do samej fotki stanie klubowej koszulce [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:27_________________________________________________Jako że będzie to zlot wigilijny będzie się znacznie róźnił od standardowego dlatego zachęcam - wpadnijcie Jedna z róźnic tego zlotu to: na zlocie normalnie wypijamy po 1 piwku - tym razem wypijemy po 2 [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:32_________________________________________________po za tym standard: - szydera z każdego kto wjeżdża i wyjeżdzą ze zlota - obgadywanie tych których nie ma - wyśmiewanie sie ze zlotów sąsiednich miast no i jeszcze plan zlotu wigilijnego żeby nie było że ktoś o czymś nie wiedział i go coś ominęło: 18.00 przyjazd 22.00 wyjazd :polew: :polew: :polew: to w takim razie nie mogę przegapić tego zlota
A4 Mario Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 siemano no i ja w tym tygodniu się pojawię na spociszu nareszcie ale wejscie ,dopiero niedziela Ty kokso - pantoflu tez uzupełnij grafik i chociaż na wigilijny wpadnij ...
seves Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 tak po obejrzeniu tego filmiku się zastanawiam kto kupuje nowe S4 i chyba w większości starsi Panowie którym chodzi o wygląd i te spojlerki :gwizdanie: a po takim użytkowniku chętnie bym się skusił na taką 4letnią furkę za ćwierć ceny hmm no dobra ośmioletnią za 1/8ceny :polew: :polew:[br] Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:47_________________________________________________PANY A MOŻE WPADNIECIE DZIŚ NA SPOTA RYBNICKIEGO ? :tongue4: :tongue4: [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:48_________________________________________________ tak po obejrzeniu tego filmiku się zastanawiam kto kupuje nowe S4 i chyba w większości starsi Panowie którym chodzi o wygląd i te spojlerki :gwizdanie: a po takim użytkowniku chętnie bym się skusił na taką 4letnią furkę za ćwierć ceny hmm no dobra ośmioletnią za 1/8ceny :polew: :polew:[br] Dopisany: 18 Grudzień 2011, 11:47_________________________________________________PANY A MOŻE WPADNIECIE DZIŚ NA SPOTA RYBNICKIEGO ? :tongue4: :tongue4: Eeee ja mysle że to nie jest dobry pomysł... troche tak głupio by było... na Gliwickich zawsze wszyscy wysmiewają się z Rybnickich, obrażają ich a tu nagle jak gdyby nigdy nic mieli by tam pojechac ... eee to nie przejdzie ... :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ty się Synku nie zdziwn jak Cie ktoś na SR na stłuczke weźmie :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 ja bym wpadł ale idę na urodziny do mojego przybranego brata
miron78 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Czarek - wpadnij w piątek dawno Cię nie było
Rekomendowane odpowiedzi