Kędzior Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 ja jadę tylko dlatego, że miron mi obiecał, że za wasze składki pojedziemy sobie do Queens mój kumpel zna właściciela jak coś wiem, znam twojego kumpla PS. wszystkim rozpowiada, że mnie zna :gwizdanie: wszyscy wszystkich znacie ale tylko ja tam byłem ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i waliłeś konia w kiblu :polew: :polew:
keżor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 ja jadę tylko dlatego, że miron mi obiecał, że za wasze składki pojedziemy sobie do Queens mój kumpel zna właściciela jak coś wiem, znam twojego kumpla PS. wszystkim rozpowiada, że mnie zna :gwizdanie: wszyscy wszystkich znacie ale tylko ja tam byłem ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i waliłeś konia w kiblu
Arturoo Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 na razie obowiązku wzywają kolega przyszedł Siema pytki... po Zorskim Zlocie... A ja wygram w kategorii inne więc też dorzucam 10 zł ... a jak będziemy wybierać najbardziej pozytywną osobę zlotu to też wygrasz w kategori INNI :polew: :polew: ja jadę tylko dlatego, że miron mi obiecał, że za wasze składki pojedziemy sobie do Queens romantycznie się widzę zapowiada ja jadę tylko dlatego, że miron mi obiecał, że za wasze składki pojedziemy sobie do Queens mój kumpel zna właściciela jak coś wiem, znam twojego kumpla PS. wszystkim rozpowiada, że mnie zna :gwizdanie: wszyscy wszystkich znacie ale tylko ja tam byłem ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i waliłeś konia w kiblu ło curva :polew: :polew: :polew:
czester Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 zwiezora [p [ierwsaek wigilii Guru co ty taki najebany, jeszcze wigilii nie ma ja jadę tylko dlatego, że miron mi obiecał, że za wasze składki pojedziemy sobie do Queens mój kumpel zna właściciela jak coś wiem, znam twojego kumpla PS. wszystkim rozpowiada, że mnie zna :gwizdanie: wszyscy wszystkich znacie ale tylko ja tam byłem ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i waliłeś konia w kiblu :polew: :polew: grubo
hubtychy Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 ja jadę tylko dlatego, że miron mi obiecał, że za wasze składki pojedziemy sobie do Queens mój kumpel zna właściciela jak coś wiem, znam twojego kumpla PS. wszystkim rozpowiada, że mnie zna :gwizdanie: wszyscy wszystkich znacie ale tylko ja tam byłem ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i waliłeś konia w kiblu :polew: :polew: grubo Toście polecieli z fantazją :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A Mario robił to co lubi :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 rankiem[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 07:03_________________________________________________ zwiezora [p [ierwsaek wigilii Guru co ty taki najebany, jeszcze wigilii nie ma No ja już właśnie jedną wczoraj miałem Ale ślaczki nawstawiałem [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 07:05_________________________________________________Ps. Kto mnie podrzuci do roboty
czester Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 rankiem[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 07:03_________________________________________________ zwiezora [p [ierwsaek wigilii Guru co ty taki najebany, jeszcze wigilii nie ma No ja już właśnie jedną wczoraj miałem Ale ślaczki nawstawiałem [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 07:05_________________________________________________Ps. Kto mnie podrzuci do roboty Obstawiam ok 2 promili
dawcav6 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 witam zajade dziś na spota ale niestety nie zagoszcze długo mam sporo roboty a jeszcze mnie żona wykorzystuje bo jest w ciąży i myśli że wszystko jej wolno a ja niestety musze jej pomagać :kwasny:
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Siemanko Lista gości wygląda jak menu w knajpie
seves Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 dobry w dniu najważniejszego w roku spota
Miszka82 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 dobry w dniu najważniejszego w roku spota no to dla Gliwic sprawa być albo nie być
A4 Mario Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 dobry w dniu najważniejszego w roku spota no to dla Gliwic sprawa być albo nie być Przynajmniej raz Katowickie zobaczą jak sie spoty organizuje ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 dobry w dniu najważniejszego w roku spota no to dla Gliwic sprawa być albo nie być Przynajmniej raz Katowickie zobaczą jak sie spoty organizuje ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: u nas na normalnych spotach cotygodniowych jest dwa razy więcej aut
Miszka82 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 12:44_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi