yarek7504 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Siemka...samych dobroci w Nowym Roku
SebolA4 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku co by był Lepszy jak poprzedni !
Guregoru Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Wszystkiego co Naj w nowym roku wszystkim
MAJKI Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Mario gdzie Ty wybyłeś w te góry? Mam teraz tydzień wolnego i chciałem też gdzieś wyskoczyć na narty ale nie wiem gdzie jechać żeby jakieś w miare warunki były
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2012 Mario gdzie Ty wybyłeś w te góry? Mam teraz tydzień wolnego i chciałem też gdzieś wyskoczyć na narty ale nie wiem gdzie jechać żeby jakieś w miare warunki były w istebnej jest - a wyciągi bez ludzi i kolejek
stanley Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 powrót do żywych [br]Dopisany: 01 Styczeń 2012, 21:51_________________________________________________Miron, Ty ściulu z wielkim kutachem
diman Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 powrót do żywych [br]Dopisany: 01 Styczeń 2012, 21:51_________________________________________________Miron, Ty ściulu z wielkim kutachem dokładnie świr :evil: :polew:
Polko_V Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Mario gdzie Ty wybyłeś w te góry? Mam teraz tydzień wolnego i chciałem też gdzieś wyskoczyć na narty ale nie wiem gdzie jechać żeby jakieś w miare warunki były w istebnej jest - a wyciągi bez ludzi i kolejek powrót do żywych [br]Dopisany: 01 Styczeń 2012, 21:51_________________________________________________Miron, Ty ściulu z wielkim kutachem powrót do żywych [br]Dopisany: 01 Styczeń 2012, 21:51_________________________________________________Miron, Ty ściulu z wielkim kutachem dokładnie świr :evil: :polew: no po prostu "czyste .uje proszę księdza" z Was
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Gliwice niszczą każdego! [plany na sylwestra] :polew:
Rekomendowane odpowiedzi