nikaa Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Oj Guru tego to ja akurat nie muszę robić dostałem pozwolenie z Urzędu Stanu Cywilnego na korzystanie z małżonki ile chce i kiedy chce Też miałem takie pozwolenie ale zamieniłem je za drobną opłatą na pozwolenie korzystania z każdej kiedy chcę i ile chcę.Niestety nie powiedzieli mi że to czasowe pozwolenie było i straciło ważność Czyli co? Załapałeś syfa Taaa mnie
diman Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Oj Guru tego to ja akurat nie muszę robić dostałem pozwolenie z Urzędu Stanu Cywilnego na korzystanie z małżonki ile chce i kiedy chce ja tez mam takie pozwolenie oczywiscie mysle o swojej malzonce :> :> :> wy to się macie dobrze :gwizdanie: siemano
Bulik Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 17:37_________________________________________________http://demotywatory.pl/3630761/To-w-piatek-Trzech-Kroli-powiadasz
tomaszstn Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 W pracy Kurde ostatnio widzę że każdy pisze gdzie jest i co robi :gwizdanie: więc jestem w pracy i siedzę przed kompem bo mi się nudzi
A4 Mario Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 A ja sie pakuje bo z rana w góry na weekend ...
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 A ja sie pakuje bo z rana w góry na weekend ... Znowu???????????? Fajnie tak a ja jak zwykle w pracy
A4 Mario Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Z rana autko spakowane deska na dachu i ogień ...
diman Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 po Niewyspanej nocy no to podobnie jak ja pogoda chyba daje im popalić w chwili spokoju
Bulik Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 po Niewyspanej nocy no to podobnie jak ja pogoda chyba daje im popalić w chwili spokoju ja obstawiam ząbki masakra co 40 min przystanek
egon47 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Siema Laski bedzie ktos na zlocie dzis??
Bulik Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 11:34_________________________________________________ Siema Laski bedzie ktos na zlocie dzis?? nikogo niebedzie
Rekomendowane odpowiedzi