miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Guru a udowodnić Ci że więcej zlotów opuściłeś :gwizdanie: Ogólnopolskie się nie liczą no dokładnie o ogólnopolskie mi chodziło na ilu zlotach byłeś ?
tomaszstn Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ps. I to było półtora godziny dokładnie Nie gadaj , chyba jednak każą mi zapłacić za tą rozmowę :polew: No aż specjalnie sprawdziłem jak skończyliśmy normalnie gorzej niż baby No przestań aż tacy dobrzy nie jesteśmy chociaż o kolorach też było :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Guru a udowodnić Ci że więcej zlotów opuściłeś :gwizdanie: Ogólnopolskie się nie liczą no dokładnie o ogólnopolskie mi chodziło na ilu zlotach byłeś ? Na 3 ogólnopolskich Czyli niby opuściłem 5 naszych ale nie liczę ogólnopolskich bo to siła wyższa [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 23:21_________________________________________________ Ps. I to było półtora godziny dokładnie Nie gadaj , chyba jednak każą mi zapłacić za tą rozmowę :polew: No aż specjalnie sprawdziłem jak skończyliśmy normalnie gorzej niż baby No przestań aż tacy dobrzy nie jesteśmy chociaż o kolorach też było :polew: :polew: I to więcej niż 7 kolorów było poruszonych a to już zakrawa o kobiety :polew:
Pelex Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Guru jest Guru i nikt na spotach Gliwickich nie był tyle razy co Guru
Guregoru Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Guru jest Guru i nikt na spotach Gliwickich nie był tyle razy co Guru Chyba wrzucę to sobie w podpis :polew:
Pelex Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 może byc na gg albo gdzie tam chcesz :>
Guregoru Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 może byc na gg albo gdzie tam chcesz :> Oprawię w antyramę i powieszę nad monitorem
Pelex Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 dobra spadam raniuśko do roboty szmigam
Guregoru Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 dobra spadam raniuśko do roboty szmigam Pracuj tam ciężko co by przerw w dostawie nie było
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Guru jest Guru i nikt na spotach Gliwickich nie był tyle razy co Guru to fakt
Pelex Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 majtole se wygraweruj ale najpszut podaj date urodziń
Guregoru Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 majtole se wygraweruj ale najpszut podaj date urodziń Jak bym Ci powiedział to musiał bym Cię potem zabić
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Guru - to niech data zostanie tajemnicą ale choć pesel podaj
Guregoru Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Guru - to niech data zostanie tajemnicą ale choć pesel podaj numer dowodu też
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Guru - to niech data zostanie tajemnicą ale choć pesel podaj numer dowodu też pamiętaj że akurat Twój pesel i nr dowodu to ja mogę mieć :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi