keżor Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 no to różowy narazie nie będę Mirek co jest najważniejsze żeby dostać klubowicza? Bo podstawowe sprawy miałem zaliczone. Tylko bez szyderstw :decayed: oczywiście regulaminowo warunki spełniłeś - trzeba mieć jeszcze kilka cech, których regulamin nie określa, miedzy innymi trzeba być osobą kojarzoną przez innych i tego Ci zabrakło gdyż większość głosujących nawet Twojego nicku nie kojarzyło. Wyjaśnienie w odpowiedzi na Twoją kandydaturę otrzymałeś na PW Na zimowym poznasz większość ludzi, oni Ciebie i będzie GIT Ps. Może za wcześnie wystartowałeś po status - nic się nie martw - przyjdzie i czas na Ciebie Guru był pokolorowany dopiero za 9 podejściem a Czester za 11 więc głowa do góry Ps. odpowiedź na Twoje pytanie " co jest najważniejsze żeby dostać klubowicza " brzmi PRZELEW ja na pocieszenie dodam , że Miron nigdy nie był klubowiczem
tomaszstn Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 To nie wiem czy ktoś mnie wyprowadzi na drogę, chyba że przetestuję nowy soft chyba że bym się z Tobą zabrał - tylko nie wiem czy w pracy jeszcze nie będę Nie ma problemu Mogę podjechać po Ciebie dzisiaj już wiem że nie dam rady Jakby co to masz mój nr to zawsze przed wyjazdem mogę po Ciebie podjechać no to różowy narazie nie będę Mirek co jest najważniejsze żeby dostać klubowicza? Bo podstawowe sprawy miałem zaliczone. Tylko bez szyderstw :decayed: oczywiście regulaminowo warunki spełniłeś - trzeba mieć jeszcze kilka cech, których regulamin nie określa, miedzy innymi trzeba być osobą kojarzoną przez innych i tego Ci zabrakło gdyż większość głosujących nawet Twojego nicku nie kojarzyło. Wyjaśnienie w odpowiedzi na Twoją kandydaturę otrzymałeś na PW Na zimowym poznasz większość ludzi, oni Ciebie i będzie GIT Ps. Może za wcześnie wystartowałeś po status - nic się nie martw - przyjdzie i czas na Ciebie Guru był pokolorowany dopiero za 9 podejściem a Czester za 11 więc głowa do góry Ps. odpowiedź na Twoje pytanie " co jest najważniejsze żeby dostać klubowicza " brzmi PRZELEW ja na pocieszenie dodam , że Miron nigdy nie był klubowiczem Czyli ta nazwa uprzywilejowany (VIP) z niczego się nie wzięła :gwizdanie: , niektórzy to w czepku urodzeni, nie dość że poza kolejnością to jeszcze B8 mają
A4-Tomek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 no to różowy narazie nie będę Mirek co jest najważniejsze żeby dostać klubowicza? Bo podstawowe sprawy miałem zaliczone. Tylko bez szyderstw :decayed: oczywiście regulaminowo warunki spełniłeś - trzeba mieć jeszcze kilka cech, których regulamin nie określa, miedzy innymi trzeba być osobą kojarzoną przez innych i tego Ci zabrakło gdyż większość głosujących nawet Twojego nicku nie kojarzyło. Wyjaśnienie w odpowiedzi na Twoją kandydaturę otrzymałeś na PW Na zimowym poznasz większość ludzi, oni Ciebie i będzie GIT Ps. Może za wcześnie wystartowałeś po status - nic się nie martw - przyjdzie i czas na Ciebie Guru był pokolorowany dopiero za 9 podejściem a Czester za 11 więc głowa do góry Ps. odpowiedź na Twoje pytanie " co jest najważniejsze żeby dostać klubowicza " brzmi PRZELEW ja na pocieszenie dodam , że Miron nigdy nie był klubowiczem No to muszę wiedzieć z kim z zarządu wypić w Bukowinie :decayed:
tomaszstn Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 a tak w ogóle to no to różowy narazie nie będę Mirek co jest najważniejsze żeby dostać klubowicza? Bo podstawowe sprawy miałem zaliczone. Tylko bez szyderstw :decayed: oczywiście regulaminowo warunki spełniłeś - trzeba mieć jeszcze kilka cech, których regulamin nie określa, miedzy innymi trzeba być osobą kojarzoną przez innych i tego Ci zabrakło gdyż większość głosujących nawet Twojego nicku nie kojarzyło. Wyjaśnienie w odpowiedzi na Twoją kandydaturę otrzymałeś na PW Na zimowym poznasz większość ludzi, oni Ciebie i będzie GIT Ps. Może za wcześnie wystartowałeś po status - nic się nie martw - przyjdzie i czas na Ciebie Guru był pokolorowany dopiero za 9 podejściem a Czester za 11 więc głowa do góry Ps. odpowiedź na Twoje pytanie " co jest najważniejsze żeby dostać klubowicza " brzmi PRZELEW ja na pocieszenie dodam , że Miron nigdy nie był klubowiczem No to muszę wiedzieć z kim z zarządu wypić w Bukowinie :decayed: Tobie to już nic nie pomoże :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ps. odpowiedź na Twoje pytanie " co jest najważniejsze żeby dostać klubowicza " brzmi PRZELEW ja na pocieszenie dodam , że Miron nigdy nie był klubowiczem Czyli nie robił przelewu ,wolał rezać Tak wydedukowałem sobie :polew:
A4-Tomek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 a tak w ogóle to no to różowy narazie nie będę Mirek co jest najważniejsze żeby dostać klubowicza? Bo podstawowe sprawy miałem zaliczone. Tylko bez szyderstw :decayed: oczywiście regulaminowo warunki spełniłeś - trzeba mieć jeszcze kilka cech, których regulamin nie określa, miedzy innymi trzeba być osobą kojarzoną przez innych i tego Ci zabrakło gdyż większość głosujących nawet Twojego nicku nie kojarzyło. Wyjaśnienie w odpowiedzi na Twoją kandydaturę otrzymałeś na PW Na zimowym poznasz większość ludzi, oni Ciebie i będzie GIT Ps. Może za wcześnie wystartowałeś po status - nic się nie martw - przyjdzie i czas na Ciebie Guru był pokolorowany dopiero za 9 podejściem a Czester za 11 więc głowa do góry Ps. odpowiedź na Twoje pytanie " co jest najważniejsze żeby dostać klubowicza " brzmi PRZELEW ja na pocieszenie dodam , że Miron nigdy nie był klubowiczem No to muszę wiedzieć z kim z zarządu wypić w Bukowinie :decayed: Tobie to już nic nie pomoże :polew: :polew: ściulu :decayed:
tomaszstn Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Tomek Ty masz gałkę zmiany biegów z polifta?
A4-Tomek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Tomek Ty masz gałkę zmiany biegów z polifta? no mam ale to nie mój mod tylko poprzedniego właściciela
tomaszstn Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Tomek Ty masz gałkę zmiany biegów z polifta? no mam ale to nie mój mod tylko poprzedniego właściciela No to trudno bo myślałem że nie masz [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 14:39_________________________________________________ Jedzie dzisiaj ktoś do Żor?
A4-Tomek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Tomek Ty masz gałkę zmiany biegów z polifta? no mam ale to nie mój mod tylko poprzedniego właściciela No to trudno bo myślałem że nie masz [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 14:39_________________________________________________ Jedzie dzisiaj ktoś do Żor? chciałeś mi sprzedać? narazie to ja rozglądam się za grillem poliftowym
tomaszstn Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Mam jedno i drugie ale jak coś to na PW bo zaś Mirka wkurzymy i zrobi czystkę taką jak na bazarze
A4-Tomek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 tak czy siak leci spam więc te nasze parę wpisów nic nie wniesie
A4-Tomek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 No i jak jedzie ktoś do Żor? trza było to dać na czerwono bo nikt nie zauważy
tomaszstn Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ja już wyjeżdżam i Guru też będzie więc jakby kto był chętny to spotkamy się na miejscu
Guregoru Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Tomek dzięki jeszcze raz za podwózkę
Rekomendowane odpowiedzi