Mario22 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 z wieczora zrobiłem interes Tomaszem ale musze jutro jeszcze przyrezać bo nie mogę maski w aucie otworzyć :polew: hehe dasz radę [br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 23:56_________________________________________________Po spociku w Żorach, żałujcie Pane że nie byliście, Mario co z Tobą się stało? Fajnie było Spałem... przed nocką i dobrze że nie pojechałem bo dzwonili i musiałem wcześniej jechac do roboty... także dobrze wyszło ale oczywiście żałuje
Dejmien Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam...potrzebuje osłonę pod silnik ...ma może ktoś na zbyciu ??A4/B6 sedan.
A4-Tomek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 grill przyrezany da się już otwierać maskę
tomaszstn Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 grill przyrezany da się już otwierać maskę ooo zrobiłeś już ? i jak to poszło? podciałeś to?
A4-Tomek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 grill przyrezany da się już otwierać maskę ooo zrobiłeś już ? i jak to poszło? podciałeś to? tak podciąłem i wyłamałem ale musiałem jeszcze trochę podebrać plastiku bo nie chciał wyjść język (nie spodziewałem się że była jakaś różnica w wielkości języczka do otwierania klapy dopiero Ty mnie uświadomiłeś )
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Moskal, nic się nie bój, ja Cię w potrzebie nie zostawię aż boję się tej BT 2012 Egon, pracuję w godzinach 17:00 - 01:00 więc nawet oferta na felgi nie połączy się z moim telefonem
czester Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Dzis sie spoznie i to tak sporo Jak by to kogoś interesowało
tomaszstn Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Dzis sie spoznie i to tak sporo Jak by to kogoś interesowało Czester a Ty będziesz dzisiaj?
Mario22 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ja mam dzis kolede... ale jak bede wolny ok 19 to wpadne bo mam chcice na kebaba.... dawno mnie nie było ...
Rekomendowane odpowiedzi